detector.media
19.05.2010 15:50
Профспілка «1+1» вступила в переговори з керівництвом каналу (+ФОТО)

Профспілка «1+1» вступила в переговори з керівництвом каналу щодо проведення реструктуризації. За непідтвердженою інформацією, замість існуючої юридичної структури на «1+1» має бути створено нову структуру ТОВ «ТСН-продакшн», яка об'єднає суспільно-політичне мовлення каналів групи «1+1» («1+1» , «Кіно» , «Сіті» і ТЕТ).

 

Як пояснив  ТК юридичний консультант журналістів ТСН Роман Головенко, сьогодні відбулася зустріч між юристами каналу та профспілкою. За словами пана Головенка, юристи «1+1» повідомили профспілку про зміни на каналі, поки що не конкретизуючи наслідки реструктуризації.

 

«Вони хотіли, щоб було чітко зафіксовано, що профспілка отримала цю інформацію, а також хотіли уточнити адресу профспілки, хто є членами профспілки. У документі про оптимізацію і реструктуризацію, який вчора отримала профспілка,  не було зазначено, в який термін відбудеться реструктуризація і коли повідомлять про деталі», - зазначив він. 

 

Голова профспілки ТСН Мирослав Откович підписав попередження про реструктуризацію,  висунувши до менеджменту зустрічні вимоги, серед яких надати діючий статут підприємства, колективну угоду, посадові інструкції працівників каналу, проект статуту нового підприємства. Усі ці документи, як ідеться у повідомленні профспілки «Плюсів»,  потрібні для вивчення і детальнішого обговорення на профспілкових зборах. Результатом переговорів стали домовленості, що профспілка підготує листа з власним баченням процессу переговорів щодо організації роботи інформаційної служби.

 

 

 

 

Нагадаємо, що офіційний лист про реструктуризацію та оптимізацію журналісти  «1+1» отримали після того, як ньюзрум каналу виступив з відкритим зверненням проти цензури.

 

 

 

 

При цьому в коментарях «Українській правді» генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко запевнив, що реструктуризація є плановою і з антицензурними виступами не пов'язана.

 

 

 

«Додаткових даних, чи буде хто-то звільнений чи ні...принаймні, поки таких планів немає. Те, що небо стало темним через грозу, ще не означає, що в країні ввели цензуру або когось збираються звільнити», - сказав він УП.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY