detector.media
18.05.2010 16:09
Львівська облрада не змогла змінити директора «Львів-ТБ»

Депутати Львівської обласної ради не змогли проголосувати за зміну керівництва КП «Телекомпанія "Львів-ТБ"». Як повідомляє «Вголос», для прийняття відповідного рішення не вистачило одного голосу - «за» проголосували 60 депутатів.

 

Проектом рішення передбачалося звільнити гендиректора КП «Телекомпанія "Львів-ТБ"» Михайла Хвойницького (з дня виходу на роботу після лікарняного), а на час відсутності директора в. о. директора призначити керівника прес-служби обласної ради Володимира Телюка.

 

Це питання мало розглядатися наприкінці сесії облради, однак голова облради Мирослав Сеник перед початку розгляду питань порядку денного запропонував перенести його ближче, зважаючи на лист з Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, яка повідомила Львівську облраду про те, що пан Хвойницький просив Нацраду анулювати ліцензію «Львів-ТБ».

 

Після нестачі голосів за зміну керівництва депутати намагалися повторно поставити це питання на голосування, для чого необхідний 81 голос, однак теж не змогли цього зробити.

 

Як повідомляла ТК, Львівська облрада хоче звільнити директора «Львів-ТБ» Михайла Хвойницького. Сам пан Хвойницький пов'язує це із задумом депутатів створити і приватизувати холдинг, у який увійде «Львівська газета», «Львів-ТБ» та інтернет-видання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY