Львівська облрада погодилась на створення телеканалу «УТ-Захід»

24 Квітня 2008
14860
24 Квітня 2008
14:47

Львівська облрада погодилась на створення телеканалу «УТ-Захід»

14860
Львівська облрада погодилась на створення телеканалу «УТ-Захід»
23 квітня Львівська обласна рада ухвалила рішення «Про надання згоди на створення телевізійного каналу «УТ-Захід». За це рішення проголосували 99 депутатів обласної ради, повідомляє ЗІК.
 
«Детектор медіа» вже повідомляла про наміри створити на базі 8 західноукраїнських телекомпаній єдиний канал. За неофіційною інформацією, інвестором проекту є Микола Білоус.
 
У проекті рішення Львівської обласної ради зазначено: «З метою розширення інформаційного простору телекомпанії «Львів-ТБ», відповідно до ст. 169, 172, 173 Цивільного кодексу України, керуючись п.19, 20 ч. 1 ст. 43, п. 5 ст. 60, п. 10 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення комунального підприємства «Телекомпанія «Львів-ТБ» та висновки постійних комісій з питань культури, духовного відродження, засобів масової інформації та туризму і з питань комунального майна і приватизації, Львівська обласна рада вирішила підтримати створення західноукраїнського телевізійного каналу «УТ-Захід» та реалізацію проекту «Телебачення для всієї родини».
 
Незабаром «ТК» детальніше розповість про проект «УТ-Захід».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14860
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Галіцмен
5847 дн. тому
НАРЕШТІ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду