НТКУ знову запрошує Тимошенко і Герман у «Точку зору» (ДОПОВНЕНО)

6 Травня 2010
19431
6 Травня 2010
17:23

НТКУ знову запрошує Тимошенко і Герман у «Точку зору» (ДОПОВНЕНО)

19431
НТКУ знову запрошує Тимошенко і Герман у «Точку зору» (ДОПОВНЕНО)

Національна телекомпанія України вдруге запрошує лідера БЮТ Юлію Тимошенко для участі в ток-шоу «Точка зору». Відповідний лист за підписом генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа надісланий до запрошеної.

 

«У відповідь на ваші неодноразові заяви щодо утисків свободи слова в Україні з боку нової влади Національна телекомпанія України знову запрошує вас взяти участь в суспільно-політичному ток-шоу "Точка зору з Юрієм Громницьким"», - йдеться в запрошенні.

 

Програма має вийти в прямому ефірі Першого національного 16 травня о 20:30, тривалість ток-шоу - 30 хвилин.

 

«Керуючись засадами журналістської етики, НТКУ залишає за собою право самостійно визначити інших учасників ефіру», - уточнено в листі.

 

Також на «Точку зору» запрошено заступника глави Адміністрації Президента Ганну Герман. «Канал запросив до дискусії і мене, і я готова до розмови з представницею опозиції, якщо тільки Юлія Володимирівна не боїться непідготовлених запитань і чесної дискусії», - цитує прес-служба Адміністрації Президента Ганну Герман.

 

Прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока повідомила ТК, що про запрошення дізналася з «Детектор медіа». «Близько 18.00 мені зателефонували з приймальні Єгора Бенкендорфа, спитали номер факсу і надіслали запрошення», - уточнила вона (з Мариною Сорокою ТК спілкувалася о 20.00).

 

Марина Сорока подякувала НТКУ за запрошення. Водночас, за її словами, Юлія Тимошенко вважає, що зараз країні потрібна серйозна дискусія, а не політична балаканина. «Юлія Володимирівна готова до дискусії з Миколою Азаровим, з Віктором Януковичем у будь-який час. На дискусію з Ганною Герман, залежно від теми, БЮТ готовий направити свого представника», - зазначила вона.

 

Прес-секретар Юлії Тимошенко пропонує НТКУ запросити на ефір з Ганною Герман Олега Ляшка, який прибув у студію минулого разу. При цьому БЮТ очікує, щоб підтвердження на дискусію з Ляшком дала і Герман.

 

«А взагалі дивно, що свобода слова на Першому каналі іде в навантаженні з Ганною Герман», - насамкінець додала Марина Сорока.

 

Як повідомляла ТК, раніше прес-служба НТКУ анонсувала, що 25 квітня участь у програмі «Точка зору» на Першому національному візьмуть Ганна Герман і Юлія Тимошенко. Згодом ведучий Юрій Громницький уточнив ТК, що свою участь підтвердила лише пані Герман.

 

Прес-секретар лідера БЮТ Марина Сорока інформацію прес-служби НТКУ назвала провокацією. За її словами, відразу після запрошення вона відповіла, що замість Тимошенко до студії готовий прийти депутат Олег Ляшко. Тимошенко ж готова дебатувати з Януковичем, а не з Герман, яка не досягла її рівня. Олег Ляшко прибув до студії і готувався до дискусії, але протягом останньої години перед початком ефіру тему програми змінили. Ганна Герман, яка приїхала на НТКУ і дізналася про відсутність Тимошенко, «повернулася і пішла».

 

У результаті в ефір вийшла в програма в запису, учасниками якої були керівник Центру політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко та президент Центру соціальних досліджень «Софія» і директор Національного інституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв.

 

Прес-служба НТКУ висловила жаль через скасований ефір, а Юрій Громницький у коментарі ТК закликав усі політичні сили припинити маніпуляції довкола «Точки зору».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19431
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mick
5106 дн. тому
Возник вопрос к модератору. С каких это пор слово "мелкий" заменяется на CENSORED? Или вы полагаете, что Егор Б. провокатор крупный? Тогда я с вами не соглашусь: он и с точки зрения анатомии типичный астеник. А уж если вести речь о его моральных качествах, то тут я сам скажу: Бенкендорф - CENSORED CENSORED CENSORED!!!
Otar Dovzhenko
5106 дн. тому
Перший раз це було типу винахідливо. Другий - тупо і без смаку. Якась бектурсуновщина.
Jew
5106 дн. тому
а шо КГБ и его смотрящие - CENSORED? Jew // 06.05.2010 17:54:16 хм кому интересна эта CENSORED гЭ.? пусть своего подопечного CENSORED янека выпустит в прямой эфир. Jew // 06.05.2010 17:54:16 CENSORED
boss
5106 дн. тому
«Керуючись засадами журналістської етики, НТКУ залишає за собою право самостійно визначити інших учасників ефіру», - уточнено в листі. Переводя с НТКУшного на русский ....."В синем углу ринга дебатирует уборщица Сидорова"
mick
5106 дн. тому
Бенкендорф таки оправдывает свою фамилию.CENSORED провокатор. Какая Герман? Тедеева давай, пацанчик!
Лариса
5106 дн. тому
А вот интересно придел Юля али нет??????
екс-редактор
5106 дн. тому
Юра, навіщо провокувати наперед конфлікт? Запрошуєш 2 людей абсолютно різної вагової категорії.. Тимошенко - лідер найбільшої опозиційної фракції, тьотя, яка взяла під 45% голосів виборців в 2 турі.. Хто така Герман? Цьоця, яка 2 роки клянеться, шо піде з політики як тільки її бос стане президентом, Тьотя, яка кидає журналістів за 20 хв до прямого ефіру.. Хочеш пару до Герман? гарантую, що БЮТ, якшо не ідіоти дадуть вам Андрія Шевченка, який є профільним чуваком в ТБ-сфері.. І наостанок, перестаньте ви Юлю такими запрошеннями дратувати, бо вона матиме повне право говорити, що ви працюєте на замолення Герман..
boss
5106 дн. тому
Разные "весовые категории" у Тимошенко и Герман. Логичнее пригласить Обаму и Черновецкого.
Jew
5106 дн. тому
хм кому интересна эта CENSORED гЭ.? пусть своего подопечного CENSORED янека выпустит в прямой эфир....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду