БЮТ: Тимошенко не обіцяла прийти на «Точку зору», це провокація

25 Квітня 2010
18977
25 Квітня 2010
16:20

БЮТ: Тимошенко не обіцяла прийти на «Точку зору», це провокація

18977
БЮТ: Тимошенко не обіцяла прийти на «Точку зору», це провокація

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не братиме участь у ефірі програми «Точка зору» на Першому національному 25 квітня, пише інтернет-видання «Українська правда».

 

Повідомлення про можливу участь у програмі пані Тимошенко прес-секретар лідера БЮТ Марина Сорока назвала провокацією:

 

«Це провокація. Юлія Володимирівна не піде ні на які ефіри з Ганною Герман. Справді, у п'ятницю ввечері нам запропонували, Перший національний прислав лист з пропозицією, щоб Юлія Володимирівна взяла участь у ефірі з пані Герман. Але відразу, як ми отримали лист, ми сказали, що наша політична сила на цей ефір, який стосується свободи слова, ситуації зі свободою слова, делегує Олега Ляшка».

 

За словами прес-секретаря Тимошенко, «Ляшко обов'язково прийде на Перший національний в ефір».

 

На уточнююче питання, чому саме Тимошенко відмовилася взяти участь у програмі, прес-секретар відповіла: «Тому що пані Герман ще не досягла такого рівня, як Юлія Володимирівна, щоб дебатувати з нею. Юлія Володимирівна залюбки візьме участь у ефірі на Першому національному разом з Віктором Федоровичем Януковичем».

 

Як писала ТК, прес-служба Першого національного повідомила, що у неділю, 25 квітня, о 19.00 на Першому національному до участі в ток-шоу «Точка зору» з Юрієм Громницьким запрошено Ганну Герман та Юлію Тимошенко.

 

Сьогодні, 25 квітня, ведучий програми Юрій Громницький у коментарях ТК розповів, що пані Герман свою участь підтвердила, а питання щодо Юлії Тимошенко лишається відкритим. При цьому він наголосив,що програма вийде в ефір незалежно від присутності чи відсутності у студії екс-прем'єр-міністра.

 

За словами Марини Сороки, їй Юрій Громницький сказав: «Якщо пані Юлія Володимирівна не йде на ефір, то ми відмовляємося від тієї пропозиції і будемо проводити ефір у звичайному режимі».

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18977
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2 micka
5121 дн. тому
для української промисловості ціна становила не 240 а 330!
альона
5121 дн. тому
це означає, що буде запис пятничного ефіру, бо герман відмовилася дебатувати з ляшком.
micka
5121 дн. тому
ганка теж спригнула, і опозицію так і не пустили: триндять єрмолаєв і фесенко про буцім-то вигоди від буцім-то знижки на російський газ. хоча 218 долларів тимошенко це менше ніж 240-250 долларів януковича. хто кого дурить неясно. це не знижка, це надбавка
micka
5121 дн. тому
у "звичайному режимі" це значить без герман, а не з герман, але без опозиції.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду