Гостями «Точки зору» стали політологи Фесенко і Єрмолаєв (ДОПОВНЕНО)

25 Квітня 2010
17864
25 Квітня 2010
19:20

Гостями «Точки зору» стали політологи Фесенко і Єрмолаєв (ДОПОВНЕНО)

17864
Гостями «Точки зору» стали політологи Фесенко і Єрмолаєв (ДОПОВНЕНО)

Участь у програмі «Точка зору» на Першому національному взяли керівник Центру політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко і президент Центру соціальних досліджень «Софія»  та директор Національного інститутуту стратегічних досліджень  Андрій Єрмолаєв. У студії з ведучим Юрієм Громницьким вони  обговорили питання про доцільность перебування Чорноморського флоту на території  Автономної республіки Крим.

 

Як писала ТК, прес-служба Першого національного повідомила, що у неділю, 25 квітня, о 19.00 на Першому національному до участі в ток-шоу «Точка зору» з Юрієм Громницьким запрошено Ганну Герман та Юлію Тимошенко.

 

Однак прес-секретар лідера БЮТ Марина Сорока цю інформацію назвала провокацією. Вона зазначила, що відразу після запрошення відповіла, що замість пані Тимошенко до студії готовий прийти депутат Олег Ляшко.

 

 

Сьогодні, 25 квітня, ведучий програми Юрій Громницький у коментарях ТК повідомив, що пані Герман свою участь підтвердила, а питання щодо Юлії Тимошенко лишається відкритим. При цьому він наголосив,що програма вийде в ефір незалежно від присутності чи відсутності у студії екс-прем'єр-міністра.

 

За словами Марини Сороки, їй Юрій Громницький сказав: «Якщо пані Юлія Володимирівна не йде на ефір, то ми відмовляємося від тієї пропозиції і будемо проводити ефір у звичайному режимі».

 

Як повідомила «Українській правді» Марина Сорока, нинішня програма йшла у запису.

 

За словами пані Сороки, за годину до ефіру Юрій Громницький підтвердив, що відбудеться програма за участю Олега Ляшка та Ганни Герман. «Олег приїхав, його навіть загримували, також в студію приїхала Герман, але за три хвилини відмовилася виходити в ефір з нашим представником», - розповіла прес-секретар.

 

Передаючи слова Ляшка, вона повідомила, що БЮТівець запропонував ведучому провести ефір без Герман, однак Громницький відмовився.

 

У свою чергу Герман в коментарі спростувала інформацію про свою відмову від участі у програмі:

 

«У неділю вони (організатори ефіру) мені подзвонили, що Юлія Володимирівна відмовилася від ефіру і у зв'язку з цим прямий ефір не відбудеться. На тому закінчилося, і я туди не поїхала», - сказала вона.

 

«Я запрошую ще раз Юлію Володимирівну на ефір і ще раз прошу УТ-1, щоб дав їй час, оскільки вона всюди заявляє, що вона не може дістатися на державне телебачення», - заявила Герман.

 

«Державне телебачення готове дати їй час для дискусії, але Юлія Володимирівна не може диктувати, хто буде її опонентом, не може диктувати, які будуть запитання до неї і не може визначати журналістів, які повинні з нею працювати», - наголосила вона.

 

Після публікації новини пані Герман зателефонувала журналістам «Української правди» і уточнила:

 

«Коли вони подзвонили, я вже була в дорозі до них (до студії). Я доїхала до Мельникова (вулиця, де знаходиться телецентр), Бенкендорф вийшов з квітами, привітав мене з днем народження і сказав, що не може мені сьогодні представити ефір, тому що не прийшла Тимошенко. Я повернулася і пішла».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17864
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Haza
5121 дн. тому
Манипуляторы хреновы - даже красиво Юлю опустить не смогли ...И Аню подставили. Егор бери шенель, тоесть Валида
виктор
5121 дн. тому
С Днем рождения Анна Герман, любви, терпения, удачи !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду