Тимошенко і Герман зустрінуться в «Точці зору» на Першому? (ОНОВЛЕНО)

24 Квітня 2010
21573
24 Квітня 2010
17:34

Тимошенко і Герман зустрінуться в «Точці зору» на Першому? (ОНОВЛЕНО)

21573
Тимошенко і Герман зустрінуться в «Точці зору» на Першому? (ОНОВЛЕНО)

У неділю, 25 квітня, о 19.00 на Першому національному до участі в ток-шоу «Точка зору» з Юрієм Громницьким запрошено заступницю глави Адміністрації президента Ганну Герман та лідеру БЮТ Юлія Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба Першого.

 

Як повідомив ТК ведучий програми Юрій Громницький, Ганна Герман підтвердила свою участь у ток-шоу, питання щодо Юлії Тимошенко лишається відкритим. Втім, за словами пана Громницького, «Точка зору» вийде в ефір, навіть якщо екс-прем`єр відмовиться від дискусії на Першому.

 

У студії в прямому ефірі обговорюватимуть 50 днів Віктора Януковича на посту президента України, нові газові домовленості, подовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ у Севастополі. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21573
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5108 дн. тому
ну от - мій прогноз відбувся - ні юля, ні навіть соболєв (як керівник опозиційного уряду) до герман (яка фактично ніхто) не піде. справедливо
8-)
5108 дн. тому
Це нова політика влади, що опозиціонери в країні стають ніким? Те, що ти програв - не означає, що ти зник.. І влада стає на граблі, ігноруючи опозицію, називаючи її льльковою і так далі.. Плювати в лице 45% виборців - справа вкрай ризикована.. По темі: цікаво чи зможе Громницький відмовити Ляшкові в ефірі.. Я б не відмовляв.. По статусу вони абсолютно рівні: один із багатьох заступників глави Адміністрації (невіть не перший зам) і один із багатьох депутатів :)
Тимошенко - никто
5108 дн. тому
А кто такая, собственно, Тимошенко? Она на данный момент - никто и зовут ее никак. Ей дали возможность подискутировать в прямом эфирес на минуточку, зам.главы Админситрации Президента. Так эта сумасшедшая фюрер в юбке делает "бяку": не мой уровень, дескать.. Строго говоря, не ее , конечно ... Только с другой стороны шкалы: Герман - чиновник высокго ранга, а Тимошекно - никто :)
aktualizator
5108 дн. тому
Тимошенко відмовилась від ефіру і відправить до Герман Ляшка http://pravda.com.ua/news/2010/04/25/4968136/
8-)
5108 дн. тому
Цікаво чи, зберігаючи правила балансу, ТЗ надасть прямий ефір Юлі наступного тижня.. А то ж непорядно вийде: прийшла Герман, сказала шо буде на ефірі із Юлею.. Юля про це або не знала, або дізналася в ПТ :) Це - найкращий спосіб скинути опонента і прийти самій.. Тому журналісти, як не крути, повинні дати слово опозиції. А то ж що виходить: по "флотських утіхах" Яника звітувався лише представник Адміністрації Президента Гончарук, а по 50 днях тільки Герман буде масло по хлібу розмазувати..
micka
5108 дн. тому
за логікою, юля не прийде, бо герман - ніхто. можливо пришле свого соболєва, хоча і в порівнянні навіть з ним герман - знову ж таки - ніхто, як би в неї не паморочилося в голові від її ніякої посади. ну як не крути)) а журналісти, які запрошують, мали мати елементарне розуміння про баланс сил. а "умєние попи*деть" не додає жодній зі сторін права наблизитися до ваги супротивника. але нічого дивного, оскільки "перший" приватизований кабміном, ніщо журналістське йому не притаманне. а так, нікчемний піар-придаток.
8-)
5108 дн. тому
ну-ну.. Якщо не буде Юлі, то це точно буде звіт.. в стилі Кисельова, коли влада приходить і говорить що хоче, бо опоненти не зупинять, не заперечать.. Тому це буде банальна відмазка пані Герман дій ВФЯ.. Цікаво чи ведучий спитає, чому такі домовленості підписуються без згоди народу, чи правда про те, що ми паралельно здали авіапром, що має більшу вагу: стаття частини першої конституції, чи перехідні положення, в яких записані норми, які дозволяють привести в порядок норми, діючі на момент підписання Конституції.. Ну і так далі.. Бо якщо розмова зведеться до "Україна отримала дешевий газ, можливість економити 4 мільярди долярів щороку", то сам заплюю тих, хто ТЗ робить :)
мать тереза
5108 дн. тому
І не побоялася Тимошенко дуелі з чорноротою ґеббельсівною?! Це буде, мабуть, атракціон No 1! Боюся тільки, що гандзя не дасть Юлі й рота відкрити. Обіллє зразу помиями з голови до ніг - так що не відмиєшся. Якби їм давали, скажімо, по 25 хвилин кожній (Починаєш говорити - час пішов) - тоді можна було б і посперечатися. А так з нею може конкурувати хіба що бензопила "Дружба".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду