Рекламна агенція МПГ пішла з ринку

30 Квітня 2010
12196
30 Квітня 2010
12:01

Рекламна агенція МПГ пішла з ринку

12196
Рекламна агенція МПГ пішла з ринку

Рекламна агенція МПГ, яка до лютого обслуговувала найбільшого оператора мобільного зв'язку «Київстар», більше не братиме участі в тендерах. Про це повідомляє газета «КоммерсантЪ» з посиланням на власні джерела.

 

За даними джерела, клієнти агенції МПГ будуть обслуговуватися агентством Euro RSCG New Europe. Рішення передати клієнтів виникло у зв'язку з втратою МПГ ще одного великого клієнта - турецької компанії Evyap (серед найвідоміших брендів - Duru, Arko, Sanino, Fax), бюджет якої становить 10 млн гривень. За повідомленням Evyap, з травня рекламним обслуговуванням компанії займатиметься агенція AMM/Vizeum.

 

Власник МПГ Юрій Когутяк відмовився від коментарів «Коммрсанту».

 

Як повідомляла ТК, у лютому агенція МПГ втратила клієнта «Київстар». Свій медійний бюджет мобільний оператор віддав агентству Mediaege:cia.

 

«Київстар» за результатами 2009 року увійшов до числа 15 найбільших рекламодавців ТВ. Його бюджет можна було оцінити у 70-90 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12196
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду