Дмитро Гордон повертається на Перший національний

22 Квітня 2010
21024
22 Квітня 2010
17:53

Дмитро Гордон повертається на Перший національний

21024
Дмитро Гордон повертається на Перший національний

Перший національний знову уклав угоду з Дмитром Гордоном щодо виробництва програми «В гостях у Дмитра Гордона». Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі каналу.

 

Проект з'явиться в ефірі вже цієї суботи 24 квітня о 17.00. Поки що планується, що програма виходитиме раз на тиждень, але згодом вона буде в ефірі не лише щосуботи, а й щонеділі.

 

Як розказав ТК генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, угода з Дмитром Гордоном укладена до кінця року.

 

«Я вважаю, що Гордон - один з небагатьох людей, який може підібрати відомих гостей і (хоч я не знаю як це йому вдається) гості йому відкриваються, він веде з ним хороший діалог. І кожна програма цікава, вона відіграє свою роль в історії», - зазначив він.

 

Єгор Бенкендорф переконаний, що програма матиме показники вищі за середню частку каналу. За його словами перед проектом поставлена низка завдань: перш за все - це виробництво нових випусків, які з'являться в ефірі з 24 квітня. Окрім цього, Дмитро Гордон разом з радником керівника НТКУ Олексієм Семеновим розробляє нову концепцію. Планується, що у новому форматі проект вийде після 24 серпня.

 

Нагадаємо, програму «В гостях у Дмитра Гордона» з ефіру зняв попередній президент НТКУ Василь Ілащук. Таке рішення він вважав «боротьбою за український національний телепростір». А колишній віце-президент телекомпанії Роман Недзельський заявляв, що зняття програми з ефіру зумовлене бажанням «вивести з тіні прибутки НТКУ». Як писала ТК, проект виробляє продакшн Дмитра Гордона, хоча раніше на каналі він був оформлений як продукт власного виробництва НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21024
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
интеровский сотрудник
5088 дн. тому
Знающий, побойтесь Бога! Семенов со своей дочкой (по свидетельству о рождении - УКРАИНКОЙ) ведет уже 5 месяцев утреннюю программу на "Интере", в которой демонстрирует радости от рождения и счастья от полноценной семейной жизни. Что-то такие люди, как Вы, ничего не писали про это! А сейчас, когда он помогает Бенкендорфу, выползли из своих нор. Что ты, знающий украинец, сделал хорошего для своей страны, кроме своей писанины на Телекритике? Несчастный ты человек:-)))
репортер СТБ
5088 дн. тому
Самое поразительное то, что все, кто пишут гадости - не являются хоть сколько-то значимыми персонажами украинской журналистики. Сборище завистников, плохо работающих, мелко плавающих... Прикрывающихся какой-то национальной идеей, а на самом деле - просто бездарностей. Пасквилеписцев. Бенкендорф и Гордон, не обращайте внимания на этот дешевый сброд.
ужас
5089 дн. тому
ТРК "Киев" на Першому.Полная ж....Разочаровывает все дальше Бенкендорф.Хотя вкуса у него никогда не было.Только умел осваивать большие бюджеты.
Знающий
5089 дн. тому
Це все дрібниці, саме ГОЛОВНЕ те, що РОСІЯНИН СЕМЕНОВ (за реєстрацією та ПАСПОРТОМ) дає РАДИ Українцю Бєнкєндорфу і все це за наші кошти!!!! А в КРАЇНІ йде масове скорочення працівників, але для ГРАЖДАН ВЕЛИКОЙ и МОГУЧЕЙ є певна річ вийнятки:)
ф-1
5089 дн. тому
to кошмар!Якщо пам"ятаєш Свічадо і Сонячні кларнети,то це означає ,що дивився і тому не зовсім дурний.А Гордон не зробив жодної передачі про українців ,начебто не існує УКРАЇНИ і немає в ній хоч трохи цікавих людей (наприклад КОШМАР!)!!!І такому надають ефір ДЕРЖАВНОГО ТЕЛЕКАНАЛУ.Оце точно- кошмар.
кошмар!
5089 дн. тому
ждем с нетерпением возвращения на УТ-1 и других шедевральных проектов: "Сонячні кларнети", "Свічадо" и Катрусиного кинозалу. Впрочем остается неясным одно: как сочетать полный непрофессионализм с заявками нового руководства НТКУ про модернизацию и коммерциализацию эфира Первого канала? Неужели модель ТРК "Киев", съехавшего при нынешнем начальстве не то что в третий, - в десятый эшелон, теперь будет реализована, как "улучшение" УТ-1? Не совсем ясно еще два момента. Первый: о каком продакшн Дмитра Гордона идет речь? На сколько известно, продакшн этот представляет собой растыканные по городу заказы на съемку и монтаж, с чехардой из лиц, часто очень случайных на ТВ. Объединяет их одно: каждого исполнителя, в конечном итоге, наровят кинуть на деньги. И второе: программа продолжит радовать глаз Дмитрия Нарцисса и самолюбоваться собственной глупостью на каналах ТРК "Киев" и М2 или после премьеры на УТ-1 , эфир тех каналов наконец-то очистится?
ха ха
5089 дн. тому
паплавський стока не дасть, ібо жадний)))
L.
5089 дн. тому
краще вже Поплавський...
o.k.
5089 дн. тому
back in the (glamourized) u.s.s.r.
Otar Dovzhenko
5089 дн. тому
Ну нарешті!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду