detector.media
22.04.2010 17:53
Дмитро Гордон повертається на Перший національний

Перший національний знову уклав угоду з Дмитром Гордоном щодо виробництва програми «В гостях у Дмитра Гордона». Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі каналу.

 

Проект з'явиться в ефірі вже цієї суботи 24 квітня о 17.00. Поки що планується, що програма виходитиме раз на тиждень, але згодом вона буде в ефірі не лише щосуботи, а й щонеділі.

 

Як розказав ТК генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, угода з Дмитром Гордоном укладена до кінця року.

 

«Я вважаю, що Гордон - один з небагатьох людей, який може підібрати відомих гостей і (хоч я не знаю як це йому вдається) гості йому відкриваються, він веде з ним хороший діалог. І кожна програма цікава, вона відіграє свою роль в історії», - зазначив він.

 

Єгор Бенкендорф переконаний, що програма матиме показники вищі за середню частку каналу. За його словами перед проектом поставлена низка завдань: перш за все - це виробництво нових випусків, які з'являться в ефірі з 24 квітня. Окрім цього, Дмитро Гордон разом з радником керівника НТКУ Олексієм Семеновим розробляє нову концепцію. Планується, що у новому форматі проект вийде після 24 серпня.

 

Нагадаємо, програму «В гостях у Дмитра Гордона» з ефіру зняв попередній президент НТКУ Василь Ілащук. Таке рішення він вважав «боротьбою за український національний телепростір». А колишній віце-президент телекомпанії Роман Недзельський заявляв, що зняття програми з ефіру зумовлене бажанням «вивести з тіні прибутки НТКУ». Як писала ТК, проект виробляє продакшн Дмитра Гордона, хоча раніше на каналі він був оформлений як продукт власного виробництва НТКУ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY