Сергій Брага призначений головним редактором «Урядового кур’єра»

31 Березня 2010
23231
31 Березня 2010
17:31

Сергій Брага призначений головним редактором «Урядового кур’єра»

23231
Сергій Брага призначений головним редактором «Урядового кур’єра»

Кабінет Міністрів призначив головним редактором «Урядового кур’єра» Сергія Брагу. Про це йдеться в урядовому розпорядженні № 688 від 31 березня.

 

Сергій Брага - у минулому головний редактор газети «Комсомольская правда в Украине», «Известия в Украине», «Без цензури», останній час працював першим заступником головного редактора газети «Известия в Украине».

 

Пан Брага сказав «Детектор медіа», що пропозиція очолити газету йому надійшла з Кабміну. «Переді мною поставлене завдання з комплексної модернізації видання. Говорити щось конкретне поки не можу. Гадаю, протягом тижня-двох буде зрозуміло, що відбуватиметься в редакції. У мене великий досвід роботи в щоденній пресі, який мені знадобиться для роботи в "Урядовому кур'єрі". Це теж щоденна газета, хоча я розумію, що це особливий проект - урядовий. Але кожне видання потребує періодичної модернізації, покращення», - зазначив він. За його словами, говорити про кадрові зміни поки зарано, оскільки спершу слід познайомитися з колективом.

 

Як повідомляла ТК, 17 березня уряд звільнив з посади головного редактора «Урядового кур'єра» Аллу Ковтун, яка написала відповідну заяву за власним бажанням. 23 березня колектив газети звернувся з листом до віце-прем'єра Володимира Семиноженка, у якому пропонував призначити головним редактором Леоніда Самсоненка, який зараз є першим заступником головного редактора урядової газети.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23231
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
5050 дн. тому
Знаю Сергея Ивановича очень давно... Мастер сам себя хвалить, каких поискать. А не за что.
Баобаб Парасчин
5134 дн. тому
Оце проріс я, Аннічко, к твою мисль, і світла сльоза скотилась із мого засихаючого стовбура: ади, яка доля, яка шекспіроада! Се ж, мабть, душенька твоя як ридає о цім часі, що один порядний, один-однешенький, - на всю страну, можна сказати, а ще й цим троглодітам достався, а ти як би й збоку, і ще й радіти маєш! Ото ж, мабть, і аж той, саменька,.. про якихсь дохтурів молотиш, про Юру невідь його знає, якого та казна що... Мила, не плач, а й до дохтурів не ходи, а як підеш удруг, най тобі порядний зустрінеться, хоч би й довго ходити прийшлось. То я тобі, як баобаб совітую, бо такого набачився, такого... Та сам плачу за порядними, а нігде у нашіх палєстінах, клімат, кажуть, ото так сурйозно підос-в чєловєчєству. На повєрку - одні троглодіти з яєць вилупляються, ну ще баобаби ростуть... Дікость, конєшно, но де б ми про неї ото й покалякали, і спасібо нам і всім за етой дємократіческій процес.
Монах
5136 дн. тому
Хр.В., - і да, плем"я облудне, воскреснете во ім"я святої праці. Яко очиститись од лжи і ізцелитись я готов помогти усім, - ой многим нада, ой, многим!..
СоветдаЛюбовь
5140 дн. тому
Аднако, г-метик с печи строчить не устает, абиженная шибко, гаваришь?.. Дихтатурку забрали, некого мочить по сортирам, скушно? Не дрейфь, БабЕг, не все так плохо: лучше заложи два пальца, куда надо,- хорошо ж получалось давеч, да свисни к себе своих подельников, нефик им делать в релакции, заодно будет кому г-метик настраивать, чтоб из строя не вьгшел!.. Не, ну как же в самом деле без них, таких профи, да хоть налево - атас, хоть направо - пли, и все их ручонками шаловливенькими, а теперь, гля, еще переметнутся, с-чи немеренньге, али партизанщину какую разведут в своих антиресах. Не, забирай и баста, а во всем остальном как-то уж без тебя, черноротенькая, как-то уж даст Бог...
Дмитрий
5140 дн. тому
Знаю Сергея Ивановича лично. Нормальный мужик. Без понтов.
вікторія
5140 дн. тому
Да уж очень порядочный! Из тех, кто "колеблется с линией партии", а точнее - с курсом доллара.. Был подписантом под обращением к президенту Кучме за предоставление русскоязычной прессе Украины налоговох льгот (ведь работал в русскоязычной "Комсомолке"), боролся с синеголубыми и их "керманычем" Янеком в газете "Без цензуры". Как только политическая конъюнктура изменилась тут же отменился программной статьей "Хватит больтать" в "Известиях", где залился соловьем о замечательном новом правительстве , после чего Кабмин просто обязан был либо жениться на Браге либо сделать его глав. редом "Урядового курьера". К сожалению, пришло время холуев,лицемеров и браг .
123
5141 дн. тому
Да этот наруководит. Пора закрыть газету издаваемую за народные денежки!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду