Алла Ковтун іде з «Урядового кур’єра»

17 Березня 2010
21815
17 Березня 2010
15:59

Алла Ковтун іде з «Урядового кур’єра»

21815
Алла Ковтун іде з «Урядового кур’єра»

Головний редактор газети «Урядовий кур'єр» Алла Ковтун написала заяву про звільнення за власним бажанням. Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа», зазначивши, що зробила це в понеділок, 15 березня.

 

«Я представник іншої команди, інших демократичних поглядів. Приходить нова команда, у них є свої погляди й бачення. Це, зрештою, демократична процедура», - пояснила вона своє рішення.

 

Чи задоволена заява, пані Ковтун поки не знає. «Я сподівалася, що сьогодні Кабінет Міністрів прийме рішення, оскільки ця посада призначається постановою уряду. Поки що нічого мені про це невідомо», - додала вона.

 

За інформацією джерел ТК, на посаду головного редактора урядової газети претендують Дмитро Джангіров (директор ТРК «Київ») і Володимир Скачко (головний редактор газети «Киевский телеграф»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду