«Урядовий кур’єр» змінив дизайн і планує повністю перейти у колір

6 Липня 2010
22393
6 Липня 2010
17:27

«Урядовий кур’єр» змінив дизайн і планує повністю перейти у колір

22393
«Урядовий кур’єр» змінив дизайн і планує повністю перейти у колір

З 6 липня «Урядовий кур'єр», щоденна газета Кабінету Міністрів, виходитиме в новому дизайні, повідомляє прес-служба видання.

 

Відтепер кожний номер газети матиме кольорову обкладинку. Раніше повноколірною була лише обкладинка суботнього «Урядового кур'єру». Як повідомила ТК керівник прес-центру газети Анна Шиканова, найближчим часом планується повністю перевести видання у колір.

 

«Новий вигляд «Урядового кур'єру» -  один з перших кроків у комплесній модернізації видання», - зауважив головний редактор газети Сергій Брага.

 

За його словами, наступним етапом модернізації стане оновлення сайту газети. Планується, що в новому форматі електронна версія видання почне працювати з 1 вересня.

 

Окрім цього, планується відкрити «пряму телефонну лінію» «Урядового кур'эру». Читачі зможуть отримувати відповіді спеціалістів на свої запитання від представників виконавчої влади та незалежних експертів.

 

 

   

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22393
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вікторія
5052 дн. тому
Ви тільки уявіть собі - КЕРІВНИК ПРЕС-ЦЕНТРУ Газети. На гроші платників податків можна бозна що вигадати.
Верстун
5052 дн. тому
Присоединяюсь: это не просто жах, это какой-то заповедник бездарностей...
amadeus
5052 дн. тому
Який жах...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду