detector.media
31.03.2010 17:31
Сергій Брага призначений головним редактором «Урядового кур’єра»

Кабінет Міністрів призначив головним редактором «Урядового кур’єра» Сергія Брагу. Про це йдеться в урядовому розпорядженні № 688 від 31 березня.

 

Сергій Брага - у минулому головний редактор газети «Комсомольская правда в Украине», «Известия в Украине», «Без цензури», останній час працював першим заступником головного редактора газети «Известия в Украине».

 

Пан Брага сказав «Детектор медіа», що пропозиція очолити газету йому надійшла з Кабміну. «Переді мною поставлене завдання з комплексної модернізації видання. Говорити щось конкретне поки не можу. Гадаю, протягом тижня-двох буде зрозуміло, що відбуватиметься в редакції. У мене великий досвід роботи в щоденній пресі, який мені знадобиться для роботи в "Урядовому кур'єрі". Це теж щоденна газета, хоча я розумію, що це особливий проект - урядовий. Але кожне видання потребує періодичної модернізації, покращення», - зазначив він. За його словами, говорити про кадрові зміни поки зарано, оскільки спершу слід познайомитися з колективом.

 

Як повідомляла ТК, 17 березня уряд звільнив з посади головного редактора «Урядового кур'єра» Аллу Ковтун, яка написала відповідну заяву за власним бажанням. 23 березня колектив газети звернувся з листом до віце-прем'єра Володимира Семиноженка, у якому пропонував призначити головним редактором Леоніда Самсоненка, який зараз є першим заступником головного редактора урядової газети.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY