На К1 стартує серіал «Якось у міліції», знятий на замовлення каналу

29 Березня 2010
14665
29 Березня 2010
12:17

На К1 стартує серіал «Якось у міліції», знятий на замовлення каналу

14665
На К1 стартує серіал «Якось у міліції», знятий на замовлення каналу

3 квітня на телеканалі К1 стартує комедійний серіал «Якось у міліції» створений на замовлення каналу. Про це повідомляє сайт К1.

 

Серіал стартує о 20:02, в ефір одразу вийдуть чотири перші серії.

 

Дія фільму відбувається у відділенні міліції «Північне Бухтєєво»,  яке « є місцем заслання для чесних міліціонерів».

 

«Серед них - капітан Бухтеев (Костянтин Стрельников), освічений і кмітливий, але впертий і норовливий; капітан Блок (Олексій Панін), веселий і добрий, але імпульсивний і недисциплінований; зануда і самодур майор Лапшин (Олег Комаров) і уперта ханжа капітан Ватник (Ольга Тумайкіна). Колорит сюжету додає той факт, що начальник відділення - жінка, чудовий начальник, але абсолютно не пристосована до неслужбового життя майор Кондратьєва», - йдеться в повідомленні каналу.

 

У прес-службі К1 відмовилися уточнити цю інформацію до розсилки офіційного прес-релізу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14665
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду