detector.media
25.03.2010 11:39
На Першому національному відновлює вихід програма «Книга.UA»
На Першому національному відновлює вихід програма «Книга.UA»

Починаючи з 27 березня 2010 року, програма «Книга.UA» знову виходитиме на Першому національному. Про це йдеться на сайті телеканалу. Перерва у виходах тривала 4 місяці.

 

«Книга.UA» - це програма про українську книгу та книговидання, виходить з 1 вересня 2007 року. Її ведучою та керівником є Марина Бондаренко.

 

«Впродовж останніх чотирьох місяців ми були поза ефіром, але не поза літературним життям, -  розповідає Марина Бондаренко. - Перший випуск програми буде надзвичайно насиченим, адже ми згадуватимемо головні події зими. А це і творчий вечір Ліни Костенко, і вихід довгоочікуваного роману Оксани Забужко, і скандальне закриття книгарні "Сяйво", і вручення Шевченківської премії, і примирення Олеся Ульяненка з Нацкомісією із захисту суспільної моралі, і приїзд Фредеріка Бегбедера і ще ціла низка яскравих подій».

 

Ефір програми розпочнеться у суботу, о 16:00.

 

Як повідомляла ТК, «Книга.ua» призупинила вихід у зв'язку з виборчою кампанією. За інформацією прес-служби НТКУ, причина полягала у завантаженості пані Бондаренко після призначення її шеф-редактором політичного ток-шоу «Золота булава».

 

Окремі сюжети та гості з тематики «Книга.ua» з'являлися в проектах «Легко бути жінкою», «Культурний фронт», «Життя триває» та «Експерти дозвілля».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY