Компанія GfK Ukraine вирішила не позиватися до НТКУ

16 Квітня 2010
16942
16 Квітня 2010
18:01

Компанія GfK Ukraine вирішила не позиватися до НТКУ

16942
Компанія GfK Ukraine вирішила не позиватися до НТКУ

Після зустрічі представників компанії GfK Ukraine та Першого національного було залагоджено конфлікт, який виник після звинувачень GfK Ukraine у корупційних діях, які висловив президент Національної телекомпанії України Василь Ілащук. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.


Представники Національної телекомпанії України визнали, що висловлення пана Ілащука «Ми провели розвідку боєм, знайшли людей, які працюють в GFK, і запитали, в чому полягає проблема. Нам відповіли, хто платить, той і замовляє музику. Нам порадили: або заходьте в нашу сім'ю офіційно - це буде дуже дорого коштувати, або можна ще платити неофіційно, хабарами, тоді ми вас іноді підтягнемо до 4-5 місця» - не відповідає дійсності. Вони запевнили, що повністю довіряють даним телевимірювання, які надає GfK Ukraine.



Національна телекомпанія України визнала, що подібні безпідставні звинувачення могли нанести шкоди репутації GfK Ukraine та принесла свої вибачення на адресу компанії.


 

«Ми раді, що це питання було розв'язане цивілізованим шляхом: керівництво НТКУ вибачилося за безпідставні звинувачення з боку попереднього президента на нашу адресу. В свою чергу, ми вирішили не позиватися до НТКУ. Наразі ми співпрацюємо с Першим Національним в нормальній діловій атмосфері», - зазначила менеджер із бізнес-розвитку GfK Ukraine Євгенія Єгорова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16942
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5124 дн. тому
кабмін вирішив збільшити видаткову частину бюджету, щоб гефека не позивалася до його нтку. гефека зі свого боку пообіцяла підвищення рейтингів нтку вже сьогодні!
micka
5124 дн. тому
CENSORED між тим, ілащук як не вибачався, так і не вибачиться, отже його висловлення не спростоване і спростоване не буде, отже продовжуватиме мати місце як неспростовний факт!
знаток
5126 дн. тому
Ха-ха-ха, тепер вам і УТ буде платити за кожен додатковий пункт рейтингу, як це робив і робить інтер. Домовилися. А яке право має теперішнє керівництво вибачатися за слова попереднього, їм що доручав це робити Ілащук?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду