ІТК зобов`язався розглянути зауваження щодо роботи панелі

17 Березня 2010
15229
17 Березня 2010
14:32

ІТК зобов`язався розглянути зауваження щодо роботи панелі

15229
ІТК зобов`язався розглянути  зауваження щодо роботи панелі

Індустріальний телевізійний комітет закликає повідомляти про будь-які факти, що стосуються діяльності панелі до офісу ІТК. Про це йдеться в заяві виконавчого директора асоціації Катерини Котенко.

 

«Всі повідомлення, зауваження та коментарі зобов'язуємось розглядати за допомогою експертів структурного підрозділу ІТК - Технічного Комітету, за бажанням у присутності зацікавлених сторін, і також зобов'язуємось надати відповідь», - наголосила пані Котенко.

 

З такою пропозицією ІТК звернулось до галузі після заяви колишнього президента НТКУ Василя Ілащука. 2 березня під час розширеного засідання колегії Держкомтелерадіо він звинуватив комерційні телеканали в тому, що вони «проплачують» свої рейтинги в GFK.

 

З огляду на те, що жодних повідомлень, які б роз'яснювали заяву Ілащука не надходило, Катерина Котенко запропонувала вважати цю інформацію такою, що не відповідає дійсності.

 

Нагадаємо, сьогодні компанія GFK Ukraine повідомила про те, що планує подати позов щодо захисту ділової репутації на Національну телерадіокомпанію України через висловлювання Василя Ілащука.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15229
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду