«1+1» запустить «Суперзірку» за форматом Popstars

25 Грудня 2009
25299
25 Грудня 2009
14:18

«1+1» запустить «Суперзірку» за форматом Popstars

25299
«1+1» запустить «Суперзірку» за форматом Popstars

У новому сезоні канал «1+1» запустить українську версію голландського формату Popstars  «Суперзірка». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

Виробництвом проекту займатиметься «1+1 Production».

 

Кастинги  «суперзірка» розпочнуться у січні 2010 року.  Взяти участь у кастингах можуть всі бажаючи віком від 14 років. Канал не ставить обмежень для співаків-професіоналів чи любителів. Також у кастингах можуть взяти участь  дуети та групи.

 

Нагадаємо, раніше канал вів переговори щодо купівлі британського формату Pop Idol.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25299
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для: Папуас // 30.12.2009 15:34:45
5234 дн. тому
между прочим, все проекты что вы перечислили не были созданы самостоятельно, а были лишь реализацией купленных форматов. так что насчет объедочника не нужно было и воздух портить.
Папуас
5238 дн. тому
1+1 стал не передовым каналом а падальщиком. То, что недоели проекты "Стань звездой", "Фабрика", "Украина имеет таланты" подберёт 1+1. Объедочник... Свой продукт создать не в состоянии, вот и "пасе задних". Руководство канала планомерно уничтожает 1+1. Увольняя с канала креативные кадры, создавая какой-то непонятный финансово-аналитический отдел, покупая за большие деньги всякий неликвид типа "Крем", "Танцюю для тебе". Видать откаты хорошие. Интересно, а как на остальных каналах? Такой же бардак?
хлопчик
5242 дн. тому
цікаво, а хто це буде робити? Ткач в сліпій особистій ненависті до Лисенко (хоча с...чка ще та...) готовий на все, щоб перетягнути аудиторію Нового (молодняк) на Плюси, при цьому не роблячи геть нічого, щоб повернути колишню. Всіх, кого можна було звільнити - вже звільнили, редакторів запрошують на проекти з того ж таки Нового (які в свою чергу потім біжать до Лисенко і яскраво у фарбах розповідають про кухню Плюсів від сітки для контрпрограмування до планів на виробництво), режисерів на каналі просто нема (крім ефірних, яких режисерами назвати можна з великою натяжкою), режисерів монтажу в штаті - 3 чи 4 (на УВЕСЬ канал) - і виходить як в тому анекдоті про літак з басейном, спа-салоном та сауною: "а теперь со всем этим мы попробуем взлететь...". Сумно.((((
у
5242 дн. тому
краще б X-Factor
дівчинонька
5243 дн. тому
Чудова новина, буде що глянути. А то одна дебільна "Фабрика" на цій ниві.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду