detector.media
03.03.2010 13:18
«Главред» припинив страйк
«Главред» припинив страйк

3 березня інтернет-видання «Главред» та група сайтів «Главред» (VIP.glavred, Stars.glavred, Sport.glavred та Stolitsa.glavred) на зборах трудового колективу вирішили припинити страйк, оголошений 22 лютого через невиплати зарплатні та авторських гонорарів. Про це «Детектор медіа» повідомив голова страйкому «Главреду» Олександр Михельсон.

 

«Нам сказали, що гроші за грудень пішли (на рахунки). Прямо на зборах ми подзвонили в бухгалтерію, де підтвердили цю інформацію. Нам пообіцяли не вираховувати зарплатню за 10 днів самого страйку. Ми вирішили, що це гарна пропозиція, і припинили страйк на цих умовах», - пояснив він.

 

Група сайтів «Главред» розпочне оновлюватися вже сьогодні, 3 березня. За словами пана Михельсона, редакція вже працює над цим.

 

Про припинення страйку повідомила і Київська незалежна медіа-профспілка. Організація відзначає, що рішення про відшкодування заборгованості по зарплатах і гонорарах було ухвалено після того, як напередодні керівництво холдингу «Главред-медіа» і керівники деяких його проектів зустрілися з новим власником холдингу Ігорем Коломойським.

 

Страйк розпочався від 22 лютого. Його підтримувала Міжнародна федерація журналістів.

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY