detector.media
11.02.2010 11:02
Держкомтелерадіо підписав план заходів з Білоруссю

10 лютого під час XVIІ Мінської міжнародної книжкової виставки-ярмарку «Книги Білорусі-2010» відбулося урочисте підписання плану заходів на 2010 рік, яким передбачається виконання Державним комітетом телебачення та радіомовлення України та Міністерством інформації Республіки Білорусь конкретних завдань, що стосуються подальшого розвитку видавничо-інформаційної сфери обох країн, повідомляє сайт Держкомтелерадіо. Реалізація зазначеного плану здійснюватиметься в рамках раніше підписаної угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі інформації.

 

В. о. голови Держкомтелерадіо Олег Наливайко відзначив ефективність білоруської книжкової виставки. На його думку, саме тут укладаються вигідні та цікаві контракти, підписуються договори про співробітництво між письменниками і видавцями різних країн, проводяться консультації щодо актуальних та суперсучасних книжкових проектів.

 

Презентація національної експозиції «Книги України» на XVIІ Мінській міжнародній книжковій виставці-ярмарку «Книги Білорусі-2010» розпочнеться 11 лютого.

 

За повідомленням організаторів ярмарку, участь у нинішньому форумі беруть 619 експонентів з 26 країн - Росії, України, Молдови, Польщі, Ізраїлю, США, Швейцарії, Сербії та інших. Вперше почесним гостем виступає Франція.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY