detector.media
09.02.2010 14:39
Під час другої «Ночі виборів на "Главреді"» відвідуваність сайту сягла 176, 5 тис.

Інтернет-видання «Главред» встановило новий рекорд відвідуваності свого сайту під час реалізації проекту «Ніч виборів на "Главреді ", зафіксувавши 176,5 тис. відвідувачів на добу. Це на 70% більше, ніж під час першого туру виборів, коли був встановлений попередній рекорд, повідомив «Телекритиці» керівник групи сайтів «Главред» Дмитро Столярчук.

 

«Увага інтернет-спільноти до другого туру виборів була значно більшою, ніж до першого і про це, зокрема говорять показники відвідуваності сайту», - каже пан Столярчук.

 

За його словами, в неділю, 7 лютого, коли стартував проект, відвідуваність сайту становила 59, 7 тис. відвідувачів, що на 21 тис. більше, ніж в неділю 17 січня, коли відбувся перший тур виборів.

 

В понеділок, 8 лютого відвідуваність зросла до 176,5 тис., що на 70% більше в порівнянні з понеділком 18 січня, коли з матеріалами сайту ознайомилися 103,4 інтернет-користувачі.

 

Загалом, в понеділок 8 лютого відвідувачі переглянули 423 тис. сторінок «Главреда». Це на 189 тис. сторінок більше, ніж в понеділок після першого туру виборів, 18 січня.

 

Як відмітив пан Столярчук, під час реалізацію проекту на сайт було здійснено декілька спроб DDoS-атак.

 

Під час другого етапу багатогодинного прес-марафону «Ніч виборів на «Главреді» в прес-центрі «Главреда» З 18 години вечора до 2 години ночі пройшло 13 прес-конференцій, присвячених виборам Президента України за участі представників БЮТ і Партії регіонів, відомихекономістів, експертів-міжнародників, політологів, політтехнологів, представників громадських організацій, що здійснюють моніторинг виборчого процесу.

 

Читачі сайту «Главред» та представники ЗМІ мали можливість спостерігати за заходами у прес-центрі завдяки відеотрансляціям заходів на сайті «Главред». Матеріали за їх підсумками публікувалися на головній сторінці та в рубриці «Вибори-2010».

 

Партнерами прес-марафону «Ніч виборів на «Главреді» є Український незалежний центр політичних досліджень та Українська школа політичних студій.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY