«Ніч виборів на "Главреді "» відвідало понад 100 тисяч інтернет-користувачів

19 Січня 2010
19308
19 Січня 2010
11:43

«Ніч виборів на "Главреді "» відвідало понад 100 тисяч інтернет-користувачів

19308
«Ніч виборів на "Главреді "» відвідало понад 100 тисяч інтернет-користувачів

В ніч з неділі на понеділок 18 січня під час роботи проекту «Ніч виборів на "Главреді "» інтернет-видання «Главред» зафіксувало рекордну відвідуваність свого сайту. Про це «Телекритиці» повідомив керівник групи сайтів «Главред» Дмитро Столярчук.

 

Згідно зі статистикою порталу «I.ua», сайт «Главред» 18 січня встановив власний рекорд відвідуваності, зайнявши 5 позицію в рейтингу bigmir.net.

 

«Статистика сайту перевищила 100 тисяч відвідувачів на день», - каже пан Столярчук. За його словами, в неділю, коли стартував проект, відвідуваність сайту становила 38,7 тисяч інтернету-користувачів, що на 14 346 більше, ніж напередодні. В понеділок відвідуваність зросла до 103,4 тисяч. Інтернет-користувачі переглянули 234 тисячі сторінок сайту.

 

Під час багатогодинного марафону в прес-центрі «Главреда» пройшло 12 прес-конференцій кандидатів в президенти, їх представників, політиків, політологів, соціологів, юристів, представників правоохоронних органів, іноземних спостерігачів.  

 

На сайті відбувалася відеотрансляція перелічних заходів, публікувалися оперативні матеріали за підсумками прес-конференцій.  

 

Аналогічний марафон «Главред» планує організувати під час другого туру виборів Президента, що відбудеться 7 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19308
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вадим
5218 дн. тому
Молодцы, предугадали интерес. Думаю, на 2-й тур будет 200 тыщ)
енцо
5218 дн. тому
Довольно живенько было, по-больше бы экспертов толковых! Хотя, есть ли они в природе... Сам следил по Укрправде и Главреду, ну и сайт ЦИКа естественно:)
Лука
5218 дн. тому
Неплохой результат. Говорит о том, что электронные СМИ уже играют огромную роль.
аватар
5218 дн. тому
Ого! "Главред" типа начал подниматься!? Крутые, CENSORED...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду