«Кіно» входить у стару мережу ТЕТ, у якій донедавна мовив ТОНІС

18 Грудня 2009
19986
18 Грудня 2009
18:02

«Кіно» входить у стару мережу ТЕТ, у якій донедавна мовив ТОНІС

19986
«Кіно» входить у стару мережу ТЕТ, у якій донедавна мовив ТОНІС

Телеканал «Кіно» розширив мережу свого мовлення, уклавши угоди з місцевими телекомпаніями, які належать ЗАТ «Телекомпанія ТЕТ», у Запоріжжі і Харкові.

 

Як повідомили ТК у прес-службі групи «1+1», у Запоріжжі угода укладена з ТОВ «Телерадіокомпанія  "Алекс ТВ"» (логотип - АТВ, мовить на 26 ТВК у Запоріжжі), у Харкові - з ТОВ «Телерадіокомпанія S-ТЕТ» (логотип - S-ТЕТ, мовить на 5 ТВК у Харкові). Обсяг ретрансляції - 22 години на добу.

 

Засновником S-ТЕТ і співзасновником  «Алекс ТВ» є ЗАТ «Телекомпанія ТЕТ», яка нещодавно увійшла в групу «1+1».

 

Останні кілька років на цих регіональних каналах мовив ТОНІС, а до цього - ТЕТ. «Так, колись давно транслювався ТЕТ, але пізніше він отримав у цих регіонах власні частоти», - уточнили в прес-службі.

 

25 листопада «Алекс ТВ» і S-ТЕТ переоформили свої ліцензії у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення у зв'язку зі зміною програмної концепції. У додатках до ліцензій зазначено, що ретранслюватимуться програми ТОВ «Гравіс-Кіно».

 

Телеканал «Кіно» - розважальний ефірно-кабельний канал, який почав мовлення 1 липня 2006 року. Канал входить до групи компаній «1+1». Цільова аудиторія 18-54. В ефірі виходять культові зарубіжні серіали «Секретні матеріали», «Загублені», «Міцний горішок Джейн», «Та, що говорить із привидами», «Дінотопія», анімаційні серіали виробництва студії «Нікелодеон», а також багато якісного кіно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19986
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Statist
5213 дн. тому
Ещё один удар по ТОНИСу, которому сейчас и так тяжко.
benson
5213 дн. тому
"...а також багато якісного кіно." бугага
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду