Прокуратура зупинила приватизацію книгарні «Сяйво»

4 Січня 2010
17998
4 Січня 2010
11:50

Прокуратура зупинила приватизацію книгарні «Сяйво»

17998
Прокуратура зупинила приватизацію книгарні «Сяйво»

Прокуратура міста Києва опротестувала наказ Шевченківської районної державної адміністрації про завершення незаконної процедури приватизації приміщення ТОВ «Книгарня "Сяйво"». Про це з посиланням на УНІАН повідомляє інтернет-видання Mobus.

 

Як повідомили у прес-службі столичної прокуратури, протест винесений за результатами перевірки щодо законності приватизації вказаного нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: вул. Червоноармійська, 6. Її провели за дорученням прокурора міста Євгена Блажівського.

 

Раніше Шевченківська районна рада прийняла рішення «Про приватизацію об'єктів комунальної власності Шевченківського району м. Києва», згідно якого приміщення книгарні включили до переліку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом аукціону.

 

За інформацією прокуратури, внаслідок дій чиновників Шевченківської райдержадміністрації книгарня позбавлена права на участь у приватизації. Зокрема, процедуру провели без належного інформування громадськості та, насамперед, орендаря ("Сяйво"), чим порушили вимоги Закону України «Про приватизацію державного майна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17998
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду