detector.media
04.01.2010 11:50
Прокуратура зупинила приватизацію книгарні «Сяйво»

Прокуратура міста Києва опротестувала наказ Шевченківської районної державної адміністрації про завершення незаконної процедури приватизації приміщення ТОВ «Книгарня "Сяйво"». Про це з посиланням на УНІАН повідомляє інтернет-видання Mobus.

 

Як повідомили у прес-службі столичної прокуратури, протест винесений за результатами перевірки щодо законності приватизації вказаного нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: вул. Червоноармійська, 6. Її провели за дорученням прокурора міста Євгена Блажівського.

 

Раніше Шевченківська районна рада прийняла рішення «Про приватизацію об'єктів комунальної власності Шевченківського району м. Києва», згідно якого приміщення книгарні включили до переліку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом аукціону.

 

За інформацією прокуратури, внаслідок дій чиновників Шевченківської райдержадміністрації книгарня позбавлена права на участь у приватизації. Зокрема, процедуру провели без належного інформування громадськості та, насамперед, орендаря ("Сяйво"), чим порушили вимоги Закону України «Про приватизацію державного майна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY