detector.media
24.11.2009 18:16
Президент звільнив Владислава Лясовського і призначив Оксану Головатенко членом Нацради (ДОПОВНЕНО)
Президент звільнив Владислава Лясовського і призначив Оксану Головатенко членом Нацради (ДОПОВНЕНО)

Президент Віктор Ющенко своїм указом від 24 листопада звільнив Владислава Лясовського з посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Іншим указом Президент призначив членом Нацради Оксану Головатенко - директора ТОВ «Хайлайн медіа» - агенції, яка займається реалізацією спонсорських проявів на каналах групи «Інтер».

 

Владислав Лясовський сказав ТК, що це рішення Президента стало для нього абсолютною несподіванкою. «Я дізнався про це нещодавно від своїх колег, я трохи захворів. Мені ніхто нічого не повідомляв і мені не зрозуміла така позиція», - зазначив він. Що ж до планів на майбутнє він додав: «Спочатку я вилікуюся, а далі буду вирішувати».

 

Нагадаємо, Владислав Лясовський був членом Нацради з квітня 2005 року й обіймав посаду відповідального секретаря. До цього був головою правління 5-го каналу.

 

В. о. голови Нацради Андрій Мирошніченко повідомив ТК, що дізнався про зміни у складі регуляторного органу з офіційного сайту Президента. «Будь-яких коментарів з цього приводу надати не можу, оскільки є така інформація і не більше того», - уточнив він.

 

Оксана Головатенко, ймовірно, не буде присутня на засіданні Нацради, яке відбудеться 25 листопада. «По-перше, офіційно ми поки що не отримували указ Президента. По-друге, щоб приступити до виконання обов'язків, людина має бути прийнята на роботу. Навряд чи це буде завтра. Але в будь-якому разі засідання відбуватиметься у звичайному режимі. Владислав Лясовський сьогодні поїхав повністю хворим і повідомляв, що завтра його не буде. Тому засідання буде без нього», - пояснив пан Мирошніченко.

 

Довідка ТК:

Оксана Головатенко народилася 7 квітня 1979 року. Із січня 2006 року - директор РА «Хайлайн медіа». Серпень-грудень 2005 року - комерційний директор АТЗТ «Українська незалежна ТБ-корпорація» (телеканал «Інтер»). Раніше працювала директором з маркетингу АКБ «Укрсоцбанк», керівником департаменту зі зв'язків з громадськістю Міністерства економіки і європейської інтеграції, радником у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Має вищу освіту - диплом з права Академії податкової служби України (2001). Заміжня, виховує дочку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY