detector.media
06.11.2009 13:03
Комісія з питань моралі і Держспоживстандарт перевірять «Афішу» щодо порнореклами

Народні депутати Микола Томенко (фракція БЮТ) і Юрій Кармазін (фракція НУНС) звернулися до Державного комітету з питань технічного регулювання і споживчої політики та Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі щодо порушення журналом «Афіша» законодавства про рекламу «у зв'язку із систематичною публікацією оголошень про надання інтимних послуг та інших порнографічних матеріалів». Про це сьогодні в парламенті повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин, оголошуючи запити народних депутатів.

 

Головний редактор «Афіші» Анна Довгаль про такий запит парламентарів до наглядових і дорадчих державних органів уперше почула від ТК. За її словами, редакція не вважає, що порушує законодавство, оскільки надає рекламну площу рекламодавцям, які викуповують її і повністю несуть відповідальність за зміст рекламних оголошень.

 

«У нас були випадки, коли працівники правоохоронних органів виявляли, що за рекламованими телефонами знаходяться не масажні салони, а щось інше. І ми завжди йшли на зустріч правоохоронцям і прибирали такі оголошення», - додала вона.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY