detector.media
21.10.2009 15:11
Endemol займатиметься дистрибуцією російських шоу «Модний вирок», «Давай одружимось» та «Надбання республіки»

Компанія Endemol уклала першу партнерську угоду на російському ринку з московською виробничою компанією «Червоний квадрат» щодо дистрибуції трьох розважальних форматів: «Модний вирок», «Давай одружимось» та «Надбання республіки». Про це повідомляє Media Business Reports.

 

«Червоний квадрат» виробляє розважальні шоу  для своєї «материнської» компанії - «Первый канал».

 

Відтепер саме Endemol пропонуватиме ці російські формати на ринках Центральної та Східної Європи. Марина Вільямс, виконавчий директор Endemol в цих країнах зазначила, що ці формати - перевірені хіти в Росії, тому в інших країнах Центральної та Східної Європи вони теж матимуть успіх.

 

Окрім цього, за інформацією  видання,  «Первый канал», «Червоний квадрат» та  Endemol стали партнерами у виробництві російської версії Wipeout. Раніше компанії успішно співпрацювали  щодо виробництва семи сезонів Star Academy («Фабрика зірок»).

 

Нагадаємо, формат програми «Модний вирок» придбав і адаптував «Інтер», а «Давай одружимось» купив Film.UA Production (виробляв його на замовлення СТБ). Музичне шоу «Надбання республіки» (як готова версія, так і формат) в Україні ще не придбане.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY