Уколов просить ЗМІ, які писали про його причетність до розбещення дітей, передрукувати запис з його блогу

15 Жовтня 2009
21312
15 Жовтня 2009
10:44

Уколов просить ЗМІ, які писали про його причетність до розбещення дітей, передрукувати запис з його блогу

21312
Уколов просить ЗМІ, які писали про його причетність до розбещення дітей, передрукувати запис з його блогу

Народний депутат Віктор Уколов, ім`я якого пов`язують зі скандалом щодо причетності народних депутатів до розбещення дітей, звернувся у своєму блозі до журналістів. Текст опубліковано на сайті інтернет-видання «Українська правда». Депутат закликав усі ЗМІ, які поширювали щодо нього недостовірну інформацію, передрукувати запис з його блогу з УП.

 

Пан Уколов повідомив, що залишає політичну діяльність та Київ. Він звинуватив журналістів у розповсюдженні «брехливго лайна» і закликав не профанувати саму ідею виборчої кампанії. «Я більше не є ціллю, бо не працюю у виборчому штабі», - заявив депутат.

 

Гучне висвітлення подробиць інциденту депутат оцінює як складову передвиборчої кампанії.

 

У своєму зверненні він відверто виклав передісторію скандалу з педофілією, а його висвітлення у ЗМІ назвав «політичними ігриськами Партії регіонів». Для внутрішнього розслідування ситуації з інформацією про причетність депутатів блоку до розбещення дітей у «Артеку» представники БЮТ вже створили групу, пише «Українська правда» із посиланням на газету «Сегодня».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», раніше депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив про факти розбещення неповнолітніх в Артеку, до чого були причетні і співробітники табору.

 

Керівництво «Артеку», в свою чергу, заявило, що факти розбещення дітей до центру не мають ніякого відношення. Про це заявлено зокрема під час програми «День Сіті» на каналі «Сіті».

 

Пізніше стало відомо, що з цього приводу нардеп Григорій Омельченко подавав чисельні депутатські звернення до президента, Генпрокуратури та МВС.

 

Омельченко також заявив, що у скандалі фігурують троє нардепів.

 

Депутатське звернення Григорія Омельченка від 7 вересня зв'язку з надзвичайними подіями у «Артеку» на ім'я президента Ющенка було оприлюднено у «Живому журналі» інтернет-користувача lumpen. Там згадується нардеп від БЮТ Віктор Уколов.

 

Як повідомила газета «Сегодня», з посиланням на джерело у Верховній Раді, у БЮТ створюється група для внутрішнього розслідування ситуації з інформацією про причетність депутатів блоку до розбещення дітей у «Артеку». Очолить цю групу депутат Андрій Кожем'якін.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21312
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
G.B.
5307 дн. тому
Уколов, это называется делать хорошее лицо при плохой игре. Даже, если ты хоть в какой-то мере прав, но то обстоятельство, что активно и самозабвенно работал на куклу-пустышку, как хамелеон меняющую лицо (От Львова до Москвы и Тель-Авива, транзитом через Госдеп США) только это обстоятельство поставило тебя вне закона сомнительно моральных слуг масс-медиа. Тоже, кстати, в большинстве своем наемники. Кушал с руки мадам-хамелеона, теперь ты пожизненный инвалид совести. Скатертью дорога!
Амундсен
5307 дн. тому
Улет! Этот урод просит СМИ цитировать его блог? Скоро требовать станет цитировать только его. А в суд на кого обещал подать? А его ложь сразу в лоб, мол я знал Полюховича только по его работе га ictv? Почему он не просит цитировать свой блог с поздравлениями к своим побратимам Полюховичу ,Пиховшеку, Гонскому и другим? И причем тут регионалы, когда нарыв вскрыл бютовец Омельченко! Луценко-алкоголик до сих пор не нашел убийцу-бютовца Лозинского,зато сходу обеляет педофилов! Прав Грицько Омельченко- в БЮТ одни алкоголики, убийцы и педофилы!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду