detector.media
15.10.2009 10:44
Уколов просить ЗМІ, які писали про його причетність до розбещення дітей, передрукувати запис з його блогу

Народний депутат Віктор Уколов, ім`я якого пов`язують зі скандалом щодо причетності народних депутатів до розбещення дітей, звернувся у своєму блозі до журналістів. Текст опубліковано на сайті інтернет-видання «Українська правда». Депутат закликав усі ЗМІ, які поширювали щодо нього недостовірну інформацію, передрукувати запис з його блогу з УП.

 

Пан Уколов повідомив, що залишає політичну діяльність та Київ. Він звинуватив журналістів у розповсюдженні «брехливго лайна» і закликав не профанувати саму ідею виборчої кампанії. «Я більше не є ціллю, бо не працюю у виборчому штабі», - заявив депутат.

 

Гучне висвітлення подробиць інциденту депутат оцінює як складову передвиборчої кампанії.

 

У своєму зверненні він відверто виклав передісторію скандалу з педофілією, а його висвітлення у ЗМІ назвав «політичними ігриськами Партії регіонів». Для внутрішнього розслідування ситуації з інформацією про причетність депутатів блоку до розбещення дітей у «Артеку» представники БЮТ вже створили групу, пише «Українська правда» із посиланням на газету «Сегодня».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», раніше депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив про факти розбещення неповнолітніх в Артеку, до чого були причетні і співробітники табору.

 

Керівництво «Артеку», в свою чергу, заявило, що факти розбещення дітей до центру не мають ніякого відношення. Про це заявлено зокрема під час програми «День Сіті» на каналі «Сіті».

 

Пізніше стало відомо, що з цього приводу нардеп Григорій Омельченко подавав чисельні депутатські звернення до президента, Генпрокуратури та МВС.

 

Омельченко також заявив, що у скандалі фігурують троє нардепів.

 

Депутатське звернення Григорія Омельченка від 7 вересня зв'язку з надзвичайними подіями у «Артеку» на ім'я президента Ющенка було оприлюднено у «Живому журналі» інтернет-користувача lumpen. Там згадується нардеп від БЮТ Віктор Уколов.

 

Як повідомила газета «Сегодня», з посиланням на джерело у Верховній Раді, у БЮТ створюється група для внутрішнього розслідування ситуації з інформацією про причетність депутатів блоку до розбещення дітей у «Артеку». Очолить цю групу депутат Андрій Кожем'якін.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY