Уколов обіцяє суди тим ЗМІ, хто поширюватиме «політичні спекуляції» про його причетність до розбещення дітей

14 Жовтня 2009
21342
14 Жовтня 2009
11:39

Уколов обіцяє суди тим ЗМІ, хто поширюватиме «політичні спекуляції» про його причетність до розбещення дітей

21342
Уколов обіцяє суди тим ЗМІ, хто поширюватиме «політичні спекуляції» про його причетність до розбещення дітей

Депутат від БЮТ Віктор Уколов спростовує свою причетність до скандалу, пов'язаного із розбещенням дітей в «Артеку». Про це йдеться в його заяві, переданій «Українській правді» .

 

«До цього бруду і до цього скандалу я не маю жодного відношення. Добре розумію, що моє прізвище згадано лише з метою дискредитації політичної сили, до якої я належу», - наголосив Уколов.

 

«Концепція скандалу, за моїм переконанням, проста: представники Партії регіонів, кримінальне минуле лідера якої відоме всій країні, намагаються забруднити криміналом все навколо», - заявив він.

 

Уколов також зазначив, що «глибоко шокований, що страшна трагедія у сім‘ї потерпілої використовується для політичної боротьби».

 

«Я рішуче засуджую такі методи брудної політики», - заявив нардеп.

 

Він також звернувся до ЗМІ з проханням «не брати участь у перетворенні злочину та трагедії на політичну провокацію».

 

«У кожному випадку поширення політичних спекуляцій, я буду негайно подавати позов до суду», - попередив він.

 

Раніше депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив про факти розбещення неповнолітніх в Артеку, до чого були причетні і співробітники табору.

 

Керівництво «Артеку», в свою чергу, заявило, що факти розбещення дітей до центру не мають ніякого відношення. Про це заявлено зокрема під час програми «День Сіті» на каналі «Сіті».

 

Пізніше стало відомо, що з цього приводу нардеп Григорій Омельченко подавав чисельні депутатські звернення до президента, Генпрокуратури та МВС.

 

Омельченко також заявив, що у скандалі фігурують троє нардепів.

 

Депутатське звернення Григорія Омельченка від 7 вересня зв'язку з надзвичайними подіями у «Артеку» на ім'я президента Ющенка було оприлюднено у «Живому журналі» інтернет-користувача lumpen. Там згадується нардеп від БЮТ Віктор Уколов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21342
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ей журналисты!
5299 дн. тому
Слуги багини Олейник и Луценко говорят, что педофилия их однопартийца, это черная технология перед выборами. Внутреннюю коммиссию БЮТ по этому позору возглавил генерал Кожемякин. Как вы думаете, он скажет что-то иное, чем другие слуги, или правда по примеру Турчинова с Лозинским, потребует наградить Уколова?)
ей журналисты
5299 дн. тому
Уколов в своем блоге поздравлял своих побратимов с годовщиной студенческой голодовки, среди них этот самый Полюхович и Пиховшек. Спросите у Пиховшека, были ли у его побратима Уколова педофильные наклонности?
Амундсен( личный божок)
5299 дн. тому
Можнобыло поставить под сомнение участие Уколова в педофильных оргиях его давнего друга Полюховича ( они друзья с 90года), однако вчерашнее отмазывание Луценком " своего" на 5-м канале сработали в реверс. Так было с Лозинским, так выглядит и с Уколовым. Петров выполнил свою журналистскую работу. Кстати за 7 месяцев никто так и не раскопал эту историю. Посмотрим подаст ли Уколов на него в суд, и станут ли суды (кои подконтрольны Тимошенко через Онопенка) обелять этого бютовца. Еще, на самом деле охранять денно и нощно надо именно Уколова- его однопартийцам ничего не стоит вздернуть его в тихаря, и выдать это за самоубийство. Потом же за отсутствием фигуранта дела остаться чистыми перед выборами!
Белинсгаузен
5300 дн. тому
Крузенштерну(( Уколов автор законопроекта о детской порнографии. Говорят, с большим знанием вопроса написано.
Крузенштерн
5300 дн. тому
Посмотрите каких именно законопроектов в Раде он автор. Однозначно озабоченный. Пусть сначала те суды вииграет, тогда это будет "спростовує", а пока он "відкидає" обвинения. Есть разница и я не думаю, что журналисты "Телекритики" этого не понимают.
Праведный Меч
5300 дн. тому
В заявлении матери изнасилованных детей кроме четырех сотрудников Артека во главе с директором есть Уколов и священник Уманской епархии. Дети на следственном эксперименте по фотографиям опознали насильников. С согласия матери прошли детектор лжи. Матери уже угрожали жизнью ее детей. Своего главного спичрайтера Уколова уважаемая Юлия Владимировна должна задушить собственными белыми ручками. Великолепный подарочек от соратника к президентским выборам. А Гр.Омельченко уже подал заявление о выходе из "Батькивщины". Тимошенко скоро останется с вором рецидивистом Олегом Ляшко и еще с парочкой бютовского дерьма.
Прокурор
5300 дн. тому
Пане Уколов, замість грізних заяв про кодло, яке вас мочить, Ви просто притягніть до суду за наклеп одного-єдиного політтехнолога Вову Петрова, він же lumpen. Можете разом із Гришею Омельченком об"єднатися, бо той щойно заявив, що ніяких заяв і матеріалів для lumpen не надавав і тим більше про Вас. Тому даремно ви сьогодні Гришу змусили написати заяву про вихід з "Батьківщини". Хто ж тепер БЮТ компроматом забезпечуватиме? :-) А Вашого "обідчіка" Петрова знайти просто - він бігає по Верховній Раді, тел. запитайте в свого колеги по БЮТу Олійника. :-) От дитячий садок! Не Уколов, а дитсадок, перша чверть! :-)
бу-бу
5300 дн. тому
1) Цитата: «Концепція скандалу, за моїм переконанням, проста: представники Партії регіонів, кримінальне минуле лідера якої відоме всій країні, намагаються забруднити криміналом все навколо». Комментарий: а как же быть с тем, что как раз представители ПР фамилий не называли, а "оприлюднив" это всё с именами и фамилиями соратник Уколова по БЮТ - господин Григорий Омельченко? неужели коллега по сердечно-оранжевой коалиции - Омельченко, делает всё "лише з метою дискредитації політичної сили, до якої..." принадлежит сам? 2) Срочно ждем выступления Турчинова с предложением "Представить к государственной награде" господина Уколова за проявленный героизм в насиловании и девочки и мальчика. Ведь не каждый герой в его возрасте да еще и после определенной дозы спиртного, осилит своим "...." двух партнеров. 3)Цитата: "Керівництво «Артеку», в свою чергу, заявило, що факти розбещення дітей до центру не мають ніякого відношення". Комментарий: естественно, не имеют. Ведь детей насиловал не "Артек", а конкретные люди, в нем работающие. А персонал там еще тот! К тому же, территория лагеря пересекается с курортной зона города Гурзуф (что есть лагерь, что Гурзуф иногда неясно), и выйти за территорию или вывезти детей(на какую-то блат-хату) не представляет труда. Тем более, если это делают церковник, сам директор лагеря и лица со значками народных депутатов украины.
та, ну
5300 дн. тому
Пан Лозінський, теж, пам"ятається, розповідав, що затримував браконьєра, за що йому чи то Турчинов, чи то Кожемякін Героя дати обіцявся. Тепер Турчинов уже порозумнішав, і вирішив очолити процесс... викриття:( так що варто підозрюваному замислитись про 2-ге громадянство
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду