Правозахисники просять ЗМІ не розповсюджувати дані про потерпілих дітей з Артеку

15 Жовтня 2009
13870
15 Жовтня 2009
16:11

Правозахисники просять ЗМІ не розповсюджувати дані про потерпілих дітей з Артеку

13870
Правозахисники просять ЗМІ не розповсюджувати дані про потерпілих дітей з Артеку

Вінницька правозахисна група звернулася до Генеральної прокуратури з проханням перевірити законність розголошення чиновниками конфіденційної інформації про дітей, про яких ідеться в справі про розбещення неповнолітніх в Артеку. Про це повідомляє Korrespondent.net.

 

Правозахисники переконані: через ЗМІ подальше проживання цих дітей в Україні є неможливим. У зверненні йдеться про те, що представники медіа мають негайно вилучити будь-які персональні дані щодо постраждалих, адже їх публікація чинить дітям невиправну моральну травму та шкодить їх репутації.

 

«На превеликий жаль, Вінницька правозахисна група змушена визнати, що українські мас-медіа з подачі цинічних політиків і підлих чиновників свідомо переступили межу дозволеного правом, і завдали дітям-жертвам сексуального насильства непоправної шкоди, фактично зробивши неможливим їх подальше проживання в Україні», - йдеться в повідомленні.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13870
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
5307 дн. тому
А до чого тут Луценко? Ви спочатку щось зробіть з Колесниченком, Сивковичем та Монтян. Луценко вже мусив прокоментувати їхні заяви. Причому, наскільки мені відомо, уникнув будь-яких імен та прізвищ.
!!!!!!!
5310 дн. тому
Журналисты всегда были падки на "жереное", а вот что делать с нашим "великим" блюстителем законности- министром МВД, г-ом Луценко????? Ведь прежде всего для него не существует таких понятий, как "тайна следствия", "тайна усыновления"..., о морально-этической стороне его высказываний говорить вообще не приходится....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду