На хвилях Radio 4U вийде радіо «Шарманка»

8 Жовтня 2009
20214
8 Жовтня 2009
19:10

На хвилях Radio 4U вийде радіо «Шарманка»

20214
На хвилях Radio 4U вийде радіо «Шарманка»

На хвилях мережі Radio 4U, яку в польської медіа-групи RMF придбала українська Business Radio Group, заговорить радіо «Шарманка». Про це ТК повідомив власник групи Анатолій Євтухов.

 

«Шарманка» вийде в ефір щойно буде отримане рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про внесення змін до ліцензії. Переліцензування має відбутися найближчим часом.

 

Також пан Євтухов розповів, що генеральним директором ТОВ «Телерадіокомпанія "МАН"» (Radio 4U) став Владислав Ковтун, який нещодавно був призначений гендиректором «МюзікРадіо».

 

Як повідомляє Захід.net, із львівського офісу ТРК «МАН» 2 жовтня були звільнені всі співробітники (близько 20). Владислав Ковтун підтвердив ТК цю інформацію, зазначивши, що з деякими працівниками продовжать співпрацю, але «на інших засадах».

 

Новий менеджмент вирішив оптимізувати всі витратити. «Ми проаналізували роботу попереднього офісу. Вони випускали якісні програми, але це не був бізнес-проект. Компанія мала колосальні збитки! Тому ми вирішили, що буде ефективніше запустити мережеву станцію», - додав пан Ковтун.

 

Також компанія відмовилася від офісу в центрі Львова розміром з офіс «Українського медіахолдингу» в Києві на вулиці Фрунзе оренда якого, за словами пана Ковтуна, коштувала практично стільки, скільки й офісу УМХ.

 

Нагадаємо, нещодавно Business Radio Group придбала в польської медіа-групи RMF мережу Radio 4U (компанії ТРК «МАН» і «Радіо Тернопіль»), що володіє частотами 91,1 МГц у Льовові, 106,1 МГц у Тернополі, 100,9 МГц в Івано-Франківську та 106,8 МГц у Нововолинську. Польський холдинг пішов з України через економічну кризу та непрозорість ринку. За оцінкою експертів поляки вклали в розвиток регіональної мережі 2 млн доларів, продавши її за 1,5 млн доларів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20214
Коментарі
21
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5312 дн. тому
то точно... Альтернативи у львові іншої тепер не є...
lacosta
5313 дн. тому
Та... шкода. Класне було радіо. Доведеться повернутися знову до свого mp3 плеєра.
YESNOMAEBY
5313 дн. тому
А це правда, Суп, що тобі не здоровиться?
paVlo
5314 дн. тому
Прощайте якісні програми! Привіт бізнес-проект. Ще одного львівського радіо нестало (((((
vasyl
5314 дн. тому
До sergiy: От припустимо у Вас є власна інтернет-сторінка радіостанції. Раптом (і не один раз) ви помічаєте на рідному сайті неправдиву інформацію-заклик слухати інший, ніяк і нічим не пов'язаний з Вами інтернет-ресурс. Як людина обізнана в багатьох питаннях Ви точно знаєте, що цей ресурс підтримується людьми, які колись давно працювали разом з Вами, однак після відходу від справ вони і по цей день не можуть пережити той факт, що Вам вдається робити щось краще від них і Ви не зациклюєтеся на власних амбіціях, а продовжуєте розвиватися і зростати... Найцікавіший факт: цим людям також відомий ваш пароль до сайту... і як справжні китайські шакали - Вони одразу пропонують скористатися замінником... Про якість китайськх товарів розказувати нема сенсу... І аби не ображати ту гідність, яка (напевно) залишилася у творців цих інтернет-ресурсів - я називаю це "вірусом"... Ви його ще не один раз побачите:))
Michael 4U
5314 дн. тому
trt & sergiy добрий вечер!!! буль-буль насправді в лісі водиться багато звірів на перший погляд Р.З. RIP
trt
5314 дн. тому
ви ще забули про це - http://radio.kryjivka.com.ua
sergiy
5315 дн. тому
До 4U: Мене, звичайно, тішать ваші слова про мої успіхи у тому, чим я ніколи в житті не займався, себто у PRi. Зважаючи, що я наразі, ймовірно, як і ви, безробітний, подумаю над вашими словами. Але насправді мені не приємно чути від людей, якими я пишався, яких я слухав кожен день, вмикаючи 4u, несправедливі звинувачення і потоки злості. Дійсно шкода. Я потроху починаю розчаровуватись.
4U
5315 дн. тому
sergiy, 5 балів за "ненав'язливий" піар :) дискусія собі йде і в кожному пості ненароком інтернет адреси потрібних сайтів випливають sergiy, думаєте з першого разу хтось міг не прочитати? :)
sergiy
5315 дн. тому
до Michael 4U: мені особисто ці канали стали заміною 4u. В моєму коментарі не було жодного заклику чи примусу слухати те, що подобається особисто мені. Проте, зважаючи на те, що http://radioman.in.ua/ має схоже музичне наповнення з колишнім РадіоМан і Радіо 4u, я маю повне право сказати про нього. Повірте, жодного відношення до цих радіоканалів я не маю. І свого часу слухав Радіо 4u також через інтернет.
sergiy
5315 дн. тому
До vasyl: на якій підставі ви стверджуєте, що http://radioman.in.ua/ та http://radioman.net.ua/live/ - це вірус? Якщо вже висловлює тут якісь звинувачення, то обгрунтуйте їх. Між іншим, Телекритика - це серйозний сайт, який читають серйозні люди. А ви тут якісь власні обрАзи оприлюднюєте. Особисто я слухаю один з вищезгаданих каналів і вірусів там ніяких не має.
Michael 4U
5315 дн. тому
До sergiy // 08.10.2009 20:17:49: ніяка це незаміна нічого спільного нема!!! хоча б той факт, що 4U грало російськомовну музику і це було РАДІО ..... а це вінамп з увімкненою функцією shuffle:))))))
Michael 4U
5315 дн. тому
До micka: офіс переїхав ще взимку. інформація з офіційного сайту (покио він працює) ГОЛОВНИЙ ОФІС У ЛЬВОВІ: вул. Антоновича, 102В, м. Львів 79057, Україна
4U
5315 дн. тому
про офіс: з Міцкевича радіо 4U ніколи не вело мовлення, на міцкевича був офіс радіоМан. на Привокзальній на Антоновича 102в - був офіс радіо 4U адреси офісів тут:http://www.radio4u.com.ua/content.html?a=about
micka
5315 дн. тому
офіс в центрі Львова - це пл. Міцкевича, 8 - і не треба придурюватися про Привокзальну чи Кінескоп... а те, що радіо не стало - то шкода! але бізнес є бізнес. найбільша радіомережа (Порошенківська до речі) - "Радіо 5" - теж здала свої частоти в оренду (і кому б ви думали) Ретро ФМ - і ще задоооовго до кризи)). Ганьба для українських бізнесменів, що вони НЕ ВМІЮТЬ РОБИТИ БІЗНЕС і це правда. Візьміть для прикладу Інтермаркет (Арсени, Барвінки) - була практично 10-та торгівельна мережа в Україні - теж віддалася за збитки дніпропетровській мережі Євротек (причому, з третьої десятки!). Можна нарікати мовляв кляті росіяни все в нас повикуповували... але ж працювати треба вміти! Білайн от зараз поглинає пресловутий Київстар - і не буде більше київстару (роки за 2-3 вбють назву) як не стало юемсі...
vasyl
5315 дн. тому
От як всі обізнані хто де і на якому сервері сидить)) Ну на польському - і що. Це дає право "мегазіркам радіофонії" безпардонно користатися ним для популяризації свого недоношеного радіо"М"алюка??? Принаймні це нечесно... А щодо рідного радіо - це Ви праві... не стало... Нічого - відновиться)))
Sasha_plus
5315 дн. тому
Васю, а Ви хто? В нас було не стало рідного радіо! Я нічого не маю проти Шарманки, але що Вам до сайту 4U? Він сидить на польському сервері і ніякого відношення до ТРК "МАН" немає?
vasyl
5315 дн. тому
http://radioman.in.ua/ та http://radioman.net.ua/live/ - це вірус... Якимось дивом ці ссилки періодично з'являються на сайті RADIO 4U... Напевно колишні працівники не забули паролю на адмінсторінку і активно рекламують те, що вже не повернути... До речі, як кажуть колишні працівники 4U айпі зловмисників якимось дивом збігаються з http://radioman.in.ua/ та http://radioman.net.ua/live/... Шакали нє дрємлють... ))))) i зовсім нескладно назвати їх поїменно )))) Щодо Шарманки - це бізнес, який (як би не хотіли зазвичай активні радикали) буде працювати і приносити гроші своїм власникам... послухаємо... вирішемо_)))
мафусаїл якович
5315 дн. тому
мало ше шарманок?
sergiy
5315 дн. тому
зато в інтернеті вже є достойна заміна 4u. Для тих, хто нне чув http://radioman.in.ua/ та http://radioman.net.ua/live/
satyr
5315 дн. тому
бідні наші вуха
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду