5 лютого «РадіоМан» стане «Радіо 4U»

3 Лютого 2009
14053
3 Лютого 2009
17:26

5 лютого «РадіоМан» стане «Радіо 4U»

14053
5 лютого «РадіоМан» стане «Радіо 4U»
З 5 лютого радіостанції медіагрупи RMF (Польща) – «РадіоМан» у Львові та «Радіо Тернопіль» в Тернополі, а також станції в Івано-Франківську та Нововолинську (Волинська обл.) мовитимуть із позивними «Радіо 4U». Нагадаємо, відповідне рішення ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 17 грудня.
 
За словами програмного директора групи Романа Зайця, термін ребрендинг є слушним лише для двох станцій – львівського «РадіоМан» та «Радіо Тернопіль», в Івано-Франківську та Нововолинську ідеться про запуск нових станцій.
 
Щодо програмного продукту, то він пройшов тестування на «РадіоМан». Музична база ґрунтовно досліджувалася компанією Gfk Ukraine на замовлення медіагрупи RMF. Проведені дослідження аудіовізуального сприйняття нового бренду.
 
«Музика тестувалася на віковій групі 25 – 39 років – саме це була і лишається цільова аудиторія нашої станції», - сказав пан Заяць «ТК», наголосивши, що таке потужне дослідження циклу – як слухацька аудиторія реагує на ті чи інші програми, елементи ефіру – проводиться в Україні вперше.
 
В ефірі «4U» залишаються програми «РадіоМан»: ранкове шоу «Новий день», «Життя прекрасне» з Мартою Більською, а також з’являється новий вечірній хіт-парад – «Парад Музики».
 
«Підготовчі роботи до запуску станції тривали понад рік, над проектом нам допомагали працювали спеціалісти з Польщі. Також у підготовці ми використовувався досвід німецького концерну Bauer, що є нашим посереднім інвестором» - додав Роман Заяць.
 
У ближчих планах компанії - розширення географії за рахунок купівлі локальних станцій. Про які саме станції ідеться – пан Заєць поки не уточнив.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14053
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бувший слухач радіоман
5529 дн. тому
Радіоман - це була крутизна!!Це сила,не то шо то москальське Радіо 4U!!!!Радіо 4U - гамно !!!!!!Стережіться бо мОскаЛі атакують!!!!!!!!!!!!!!суки!!!!!!!!!!!!!!!
5534 дн. тому
4U - українська версія RMF, тож слухаючи останнє далеко не втечете :)
алекс
5536 дн. тому
Радіоман - це була марка і клас! З тою російською попсою ви далеко не заїдете. Купа моїх знайомих вже перейшли на інші станції... А шкода! Гарне було радіо. Буду слухати RMF FM.
Леся
5538 дн. тому
І так незручно "вухо ріже" «Радіо 4U» замість звичного мелодійного «РадіоМан»..... , та й ностальгія за тим, колишнім репертуаром пісень теж ще не минула. Тепер підшуковую нову станцію, яка б не шкребла тою російською попсою...
РадіоНеМан
5545 дн. тому
Російськомовна попса (добре, хоч ще відносно якісна) на екс РадіоМан, це схоже "подарунок" від радіо Тернопіль.. Я якраз ще проїжджав наприкінці січня біля Тернополя, так я просто жахнувся від іменного радіо цього файного міста.. Хоча до чернівецького БлискFM, яке мої вуха мали нещастя слухати наступного дня, йому ще треба було б дуже довго опускатися. Рекомендую звернути увагу на луцьку FM'ку СіД (Сімя і Дім). Там хоч російськомовна музика теж дещо присутня, але як для свого класу, це радіо має досить таки високий рівень якості і до того ж транслюється в інеті.
Східняк
5555 дн. тому
Як може "наша" Національна рада з питань телебачення і радіомовлення дозволяти таку ситуацію: в одному з райцентрів на Рівненщині в ефірі FM-радіостанцій звучить виключно російська попса - Мелодія, Ретро, Люкс. У Львові з 15-ти радіостанцій на 2-3 українська музика переважає російську. Тут же відсутній будь-який бізнес, бо ті решту 12 станцій слухає 10-15 відсотків слухачів. Це виключно політика наглої зросійщини. А бізнесмени групи RFM, які "ні ...ера" не шарять у західно-українських симпатіях, втратять більше половини слухачів і рекламних грошей.
йцукйк
5556 дн. тому
це саме колись було з радіолюксом в києві, десь у кінці девяностих, переформатувались з неросійськопопсового в а-ля-типове-малоросійське радіо....
ллл
5558 дн. тому
Так, Радіо Ман дійсно потужне було. Я спочатку подумала,що то якийсь прикол їхні рос. пісні... Великі гроші правлять світом...
Дуда
5559 дн. тому
Гарне було колись радіо - РадіоМан...
БУВШИЙ слухач радіоман
5559 дн. тому
вчасно не встиг стерти це {CENSORED} радіо з кнопки "радіоман" в машині - і впіймав себе на тому шо вже півхвилини оскверняв свої вуха якимсь {CENSORED} у виконанні мЄладзе... тьху... Пильнуйте, вони залазять у наші вуха...
MYKOLA
5561 дн. тому
Вони думають почнуть крутити маска..ку папсу це додасть рейтингу
Норм
5562 дн. тому
Ага.. Саме тому ті звіздораси пускають на радіоманівській частоті цілий день рашен.. Для збереження формату..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду