Ющенко і керівники ОДТРК порадяться щодо «Каналу територіальних громад»

6 Жовтня 2009
15309
6 Жовтня 2009
13:34

Ющенко і керівники ОДТРК порадяться щодо «Каналу територіальних громад»

15309
Ющенко і керівники ОДТРК порадяться щодо «Каналу територіальних громад»

Завтра, 7 жовтня, о 12:00 відбудеться нарада у Президента України з керівниками ОДТРК, на якій обговорять питання створення «Каналу територіальних громад». Про це в чаті ТК повідомив перший заступник - виконувач обов'язків голови Державного комітету телебачення та радіомовлення Олег Наливайко.

 

«Думаю, що всі акценти будуть розставлені. І наша позиція отримає підримку. Ще раз додам, що КТГ створюється не під одного політика», - сказав пан Наливайко, коментуючи вчорашню реакцію Президента, озвучену Іриною Ванниковою, на проект «Каналу територіальних громад».

 

Коментуючи швидкість запуску проекту КТГ, пан Наливайко пояснив: «Проект буде реалізовано скоро, тому що панам Чижу і Прутніку не вдалося впровадити його в життя з причини дуже довгих стартових можливостей. Наступного року через виборчі перегони шансів запровадити його немає. Я хочу бути ефективним менеджером і зробити те, що п'ять років планували і розробляли мої попередники».

 

В. о. голови Держкомтелерадіо відкинув закиди, що проект готується під вибори і під Юлію Тимошенко зокрема. «На першій нараді я акцентував увагу, що це не виборчий проект, він має дуже довгу історію. Між іншим пан Чиж був соціалістом, Прутнік є регіоналом, я висунутий за квотою НУНС, майже всі кольори парламенту представлені. Хтось має цей проект зробити», - наголосив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15309
Читайте також
08.10.2009 12:10
Александр Свириденко, «Коммерсантъ-Украина»
22 111
08.10.2009 07:43
Інна Кузнецова, «Радіо Свобода»
40 278
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
5320 дн. тому
А до чого тут Президент до керівників ОДТРК? Це урядова парафія.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду