detector.media
06.10.2009 13:34
Ющенко і керівники ОДТРК порадяться щодо «Каналу територіальних громад»

Завтра, 7 жовтня, о 12:00 відбудеться нарада у Президента України з керівниками ОДТРК, на якій обговорять питання створення «Каналу територіальних громад». Про це в чаті ТК повідомив перший заступник - виконувач обов'язків голови Державного комітету телебачення та радіомовлення Олег Наливайко.

 

«Думаю, що всі акценти будуть розставлені. І наша позиція отримає підримку. Ще раз додам, що КТГ створюється не під одного політика», - сказав пан Наливайко, коментуючи вчорашню реакцію Президента, озвучену Іриною Ванниковою, на проект «Каналу територіальних громад».

 

Коментуючи швидкість запуску проекту КТГ, пан Наливайко пояснив: «Проект буде реалізовано скоро, тому що панам Чижу і Прутніку не вдалося впровадити його в життя з причини дуже довгих стартових можливостей. Наступного року через виборчі перегони шансів запровадити його немає. Я хочу бути ефективним менеджером і зробити те, що п'ять років планували і розробляли мої попередники».

 

В. о. голови Держкомтелерадіо відкинув закиди, що проект готується під вибори і під Юлію Тимошенко зокрема. «На першій нараді я акцентував увагу, що це не виборчий проект, він має дуже довгу історію. Між іншим пан Чиж був соціалістом, Прутнік є регіоналом, я висунутий за квотою НУНС, майже всі кольори парламенту представлені. Хтось має цей проект зробити», - наголосив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY