Сайт Партії регіонів зазнав атаки хакерів. Регіонали вважають це зазіханням на свободу слова

6 Жовтня 2009
14727
6 Жовтня 2009
11:20

Сайт Партії регіонів зазнав атаки хакерів. Регіонали вважають це зазіханням на свободу слова

14727
Сайт Партії регіонів зазнав атаки хакерів. Регіонали вважають це зазіханням на свободу слова

Сайт Партії регіонів вивели з ладу хакери, що назвали себе «А.Я.». Про це повідомляє інтернет-видання proUA.

 

Протягом кількох годин відвідувачі сайту мали можливість ознайомитися з емоційним повідомленням, яке залишили невідомі. Його текст містить звернення до прем`єр-мінстра України Юлії Тимошенко:

 

 «Цей злом - повчальний урок. Урок - для злочинців, які 2 вересня підло зламали сайт ФРОНТУ ЗМІН. Ми провели незалежне розслідування і сліди хакерів привели нас в Партію Ре

HACKED by FRONT ZMIN h4ck t34m!

Цей злом - повчальний урок. Урок - для злочинців, які 2 вересня підло зламали сайт ФРОНТУ ЗМІН.

Ми провели незалежне розслідування і сліди хакерів привели нас в Партію Регіонів. Саме ця партія, а точніше її керівники, спонсорували протиправні дії, які протирічять Конституції, КК і Цивільному праву України. Вони зробили замах на найсвятіше, що є у громадян України - на їх свободу. Свободу вибору. Свободу ухвалення незалежного рішення.

За фактом цього злочину наші юристи вже звернулися в прокуратуру і зараз ведеться слідство. Ми не дозволимо розгулятися криміналу у владі. Ті хто раніше сиділи у в'язниці - не можуть зараз бути у влади. Коли наша партія буде законно обрана народом України - всі винуватці заслужено сидітимуть у в'язниці, бо вони просто не можуть інтегруватися в цивілізоване суспільство і прийняти його цінності.

Наші хакери - працюють не за гроші. Вони відстоюють свої права і свою свободу. Україна вставай!

Ваш А.Я.

P.S. Юлечка, я тебе завжди любив, я знаю - ти все зможеш. Тримайся».

 

Вранці 6 жовтня сайт відновив роботу. Представники Партії регіонів назвали цей інцидент спробою обмеження свободи слова.

 

«Злам офіційного сайту Партії регіонів стоїть в одному ряду з такими подіями останніх днів, як рішення Печерського суду м. Києва про заборону критики влади, намагання уряду взяти під свій контроль регіональні державні телерадіокомпанії та іншими спробами накинути вузду на журналістів», - йдеться, зокрема, в офіційній заяві Партії Регіонів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14727
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5326 дн. тому
Верной дорогой идёте, товарищи "хакеры"! Надо как можно чаще напоминать людям, что Сеня с Юлей - это одно целое ; )
Текущий
5326 дн. тому
Клоуны. Все причем.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду