Сайт from-ua зазнав хакерської атаки

16 Грудня 2008
18936
16 Грудня 2008
15:28

Сайт from-ua зазнав хакерської атаки

18936
Сайт from-ua зазнав хакерської атаки
Інтернет-видання from-ua зазнало хакерської атаки, повідомляє Кореспондент.нет із посиланням на редакцію видання.
 
Перша атака була зафіксована о 17.00 15 грудня, коли на сайт почали відправляти численні запити з декількох ІР-адрес, що викликало перевантаження сервера. Після блокування хакерських ІР робота нормалізувалась, однак уночі на 16 грудня атака повторилась. Зараз сайт видання недоступний.
 
У редакції впевнені, що йдеться про цілеспрямовану організовану диверсію. «Спеціалісти вважають, що така атака вимагає серйозних технічних і матеріальних можливостей, що під силу переважно державним структурам», - зазначають у редакції. Щодо можливих замовників атаки у from-ua кажуть, що не мають відкритих і гострих конфліктів ні з ким, проте деякі публікації останнього часу викликали незадоволення певних зацікавлених осіб.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18936
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду