Хакери знищили сайт івано-франківської ІА «Малакава»

13 Липня 2009
6411
13 Липня 2009
11:41

Хакери знищили сайт івано-франківської ІА «Малакава»

6411
Хакери знищили сайт івано-франківської ІА «Малакава»

Контент сайту івано-франківської інформаційної агенції «Малакава» в черговий раз повністю знищений внаслідок хакерської атаки. Зараз при спробі зайти на сайт відвідувачеві відкривається сторінка із непристойним словом із трьох літер із приміткою «*на замовлення виконавчого директора».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», сайт «Малакави» уперше був зламаний 15 травня. Тоді протягом 6 годин його роботу вдалося відновити, а агентство звернулось до управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області з проханням розслідувати незаконне втручання в роботу комп'ютерної мережі. Однак атаки повторювались, і на початку червня було зламано сервер агентства. Після відновлення роботи за три дні хакери повідомили генеральному директору компанії, якій належить сайт, що за два тижні ресурс буде остаточно зламаний. Як повідомляє ІМІ, Служба безпеки України, до якої звернулась адміністрація агенції, має підозрюваного - системного адміністратора одного з навчальних закладів Івано-Франківська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6411
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Франківець
5405 дн. тому
Панове! Та досить уже сайт, який публікує новини називати інформагенцією! Вперто називаючи себе інформагенцією, "журналісти" досі не спромоглися надати свідоцтво про реєстрацію. Не маючи легального статусу, інтернет-видання регулярно писало чорнушні статті, чим, мабуть і розізлило когось (не факт що самих фігурантів). І до СБУ вони не зверталися, а лише збиралися. Тут - щось на кшталт "розслідування" таких же "журналістів" - http://pravda.if.ua/news-7961.html
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду