detector.media
06.10.2009 11:20
Сайт Партії регіонів зазнав атаки хакерів. Регіонали вважають це зазіханням на свободу слова

Сайт Партії регіонів вивели з ладу хакери, що назвали себе «А.Я.». Про це повідомляє інтернет-видання proUA.

 

Протягом кількох годин відвідувачі сайту мали можливість ознайомитися з емоційним повідомленням, яке залишили невідомі. Його текст містить звернення до прем`єр-мінстра України Юлії Тимошенко:

 

 «Цей злом - повчальний урок. Урок - для злочинців, які 2 вересня підло зламали сайт ФРОНТУ ЗМІН. Ми провели незалежне розслідування і сліди хакерів привели нас в Партію Ре

HACKED by FRONT ZMIN h4ck t34m!

Цей злом - повчальний урок. Урок - для злочинців, які 2 вересня підло зламали сайт ФРОНТУ ЗМІН.

Ми провели незалежне розслідування і сліди хакерів привели нас в Партію Регіонів. Саме ця партія, а точніше її керівники, спонсорували протиправні дії, які протирічять Конституції, КК і Цивільному праву України. Вони зробили замах на найсвятіше, що є у громадян України - на їх свободу. Свободу вибору. Свободу ухвалення незалежного рішення.

За фактом цього злочину наші юристи вже звернулися в прокуратуру і зараз ведеться слідство. Ми не дозволимо розгулятися криміналу у владі. Ті хто раніше сиділи у в'язниці - не можуть зараз бути у влади. Коли наша партія буде законно обрана народом України - всі винуватці заслужено сидітимуть у в'язниці, бо вони просто не можуть інтегруватися в цивілізоване суспільство і прийняти його цінності.

Наші хакери - працюють не за гроші. Вони відстоюють свої права і свою свободу. Україна вставай!

Ваш А.Я.

P.S. Юлечка, я тебе завжди любив, я знаю - ти все зможеш. Тримайся».

 

Вранці 6 жовтня сайт відновив роботу. Представники Партії регіонів назвали цей інцидент спробою обмеження свободи слова.

 

«Злам офіційного сайту Партії регіонів стоїть в одному ряду з такими подіями останніх днів, як рішення Печерського суду м. Києва про заборону критики влади, намагання уряду взяти під свій контроль регіональні державні телерадіокомпанії та іншими спробами накинути вузду на журналістів», - йдеться, зокрема, в офіційній заяві Партії Регіонів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY