Сайт Спілки кабельного телебачення України зазнав хакерської атаки

15 Вересня 2008
16987
15 Вересня 2008
10:22

Сайт Спілки кабельного телебачення України зазнав хакерської атаки

16987
Сайт Спілки кабельного телебачення України зазнав хакерської атаки

Сайт Спілки кабельного телебачення України – http://sktu.info – постраждав від хакерської атаки.

 
Замість звичного змісту сайту зараз відкривається повідомлення англійською мовою «ваш сайт був зламаний» із уточненням: «This Is Not Revenge. It's Punishment!» («це не помста, це покарання»).
 
У СКТУ сподіваються виправити наслідки атаки якомога скоріше.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16987
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антихакер
5712 дн. тому
18 вересня у Києві відбудеться публічний суд над хакером, який сьогодні робив спробу зламати сайт Спілки кабельного телебачення. Дата і місце проведення цього безпрецедентного суду зараз визначаються дослідчими органами. Про них читачів "Телекритики" буде повідомлено додатково.
Это работа друзей Шевы
5712 дн. тому
Сайт Спилки кабельного телевидения взломали по всей видимости друзья Шевы - сына главы Нацрады Андрея Шевченко, нардепа от БЮТ. Группу хакеров вдохновляет некто Василий Самохвалов, уроженец России. Это их фирменный стиль угроз: "Это не месть, а наказание!" Пока в Украине не ловят хакеров и не судят их за взлом сайтов, эти и другие молодчики под прикрытием нардепов из БЮТ и других фракций ломают все подряд.
гыгы
5712 дн. тому
Виталий Федорович поднаторел, однако!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду