У Business Radio Group замість Анатолія Євтухова призначено нового генерального продюсера

6 Липня 2010
12433
6 Липня 2010
18:47

У Business Radio Group замість Анатолія Євтухова призначено нового генерального продюсера

12433
У Business Radio Group замість Анатолія Євтухова призначено нового генерального продюсера

Анатолій Євтухов представив колективу Business Radio Group нового генерального продюсера - Володимира Смирнова, повідомляє  прес-служба Business Radio Group. Сам Анатолій Євтухов, який раніше був і головою наглядової ради, і генеральним продюсером BRG, тепер буде лише головою наглядової ради.

 

Як ідеться в релізі, раніше Смирнов працював з російськими компаніями «ОРТ-Рекордс», «Європейська Медіа Група», ВД «Комерсант».

 

Про те, які зміни очікують найближчим часом радіостанції Business Radio Group і з чим вони будуть пов'язані, компанія не повідомляє.

 

На українському медіаринку Business Radio Group представлена мережевими радіостанціями «Шансон», «Шарманка», «Music Радіо», а також київськими - «Бізнес Радіо, 93.8», «Ренесанс, 94.2» і DJFM, 96.8.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12433
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Авдотья Смірнова
5045 дн. тому
Шановна "Телекритико", будь ласка, поцікавтесь у пана Євтухова, з якою метою він винаймає на роботу таких дорогих топ-менеджерів, коли його працівники сидять уже 4-й місяць без зарплати? Журналісти "Мюзік радіо" не можуть харчуватися повітрям. Директор "Мюзік радіо" Владислав Ковтун ігнорує наші вимоги і перенаправляє зі скаргами до власника - Євтухова. Це свинство більше тривати не може. Ми вимагаємо публічності цього процесу!
Анонимус
5047 дн. тому
Мда... Ведь именно это в радио главное...
..
5048 дн. тому
Красивый...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду