Примусова передплата газети «Хрещатик» зірвалася?

29 Вересня 2009
29176
29 Вересня 2009
14:23

Примусова передплата газети «Хрещатик» зірвалася?

29176
Примусова передплата газети «Хрещатик» зірвалася?

Київським медикам повертають гроші за підписку на газету «Хрещатик». Про це повідомила «Українська правда», посилаючись на заяву Блоку Віталія Кличка.

 

Блок Віталія Кличка зокрема заявив, що столичним медикам почали повертати гроші за примусову підписку на муніципальну газету «Хрещатик». Щодо цього є підтверджуючі документи. Депутати фракції закликали Міністерство охорони здоров'я втрутитись в ситуацію, що виникла в столиці, повідомляє прес-служба Блоку.

 

Перший заступник столичного мера Ірена Кільчицька заявила, що жодна з заяв, оприлюднених у ЗМІ, щодо примушування головних лікарів столичних лікарень оформлювати підписку на періодичні видання не відповідає дійсності. Про це 28 вересня повідомила прес-служба КМДА.

 

Головний редактор газети «Хрещатик» Денис Жарких у коментарі ТК заперечив, що він чи працівники газети здійснюють примусову передплату на своє видання. І порадив звернутися за коментарем до КМДА.

 

Раніше «Дзеркало тижня» і «Українська правда» повідомили про те, що Київська міськадміністрація змушує всіх медиків столиці підписатися на газету «Хрещатик». Видання посилались на документ, в якому всім головним лікарям територіального медоб'єднання «Лівобережне» в Києві наказано відзвітувати про стовідсоткову підписку їх підлеглих на газету «Хрещатик», а також про укладення ними договорів із заздалегідь визначеною страховою компанією про страхування ризиків медичної діяльності.

 

Зокрема, в розпорядженні на бланку КМДА за підписом заступника гендиректора медоб'єднання «Лівобережне» Михайла Гриджука, у порядку денному найближчої наради з головними лікарями значиться: «Доповісти про 100% підписку на газету "Хрещатик" лікарями і медичними сестрами установ охорони здоров'я». 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29176
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
patcient
5325 дн. тому
С подпиской на газетенку разобрались!! А как насчет установленных планов сдачи выручки с лечебных заведений в суммах от 3-х до 5-ти тыс долларов ежемесячно в пользу ТМО. Может об этом тоже необходимо упомянуть!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду