detector.media
21.09.2009 14:52
«Экономические известия» та «Эксперт» збільшать обсяг

Газета «Экономические известия» та журнал «Эксперт» збільшують кількість шпальт. За словами головного редактора «Эксперта» Андрія Блінова, тижневику додають третину обсягу – з 48 шпальт він переходить на 64. Починаючи з наступного номеру видання виходитиме в такому обсязі регулярно.

 

Понеділковий номер «Экономических известий» з жовтня виходитиме на 12 шпальтах замість восьми. Як повідомив ТК головний редактор газети Олександр Бердинських, збільшення відбудеться за рахунок глянцевої вкладки.

 

«Эксперт» використає додатковий обсяг передусім для розвитку тематичних розділів «Компанії та ринки» й «Економіка та фінанси». «Восени збільшується активність майже в усіх сферах. З'являється більше подій, новин, тем. Тому нові шпальти розподіляться між усіма тематиками, але акцент ми традиційно  робимо саме на ці два відділи», – зазначив пан Блінов. За словами Олександра Бердинських, глянцеву вкладку в «Экономических известиях» віддадуть тематичним добіркам.

 

«Экономические известия» – щоденна ділова газета. «Эксперт» – діловий тижневик. Обидва видання входять до «Медіа інвест груп».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY