Знімальну групу телеканалу «Россия» затримано в «Борисполі» за антиукраїнську пропаганду?

18 Вересня 2009
17573
18 Вересня 2009
12:32

Знімальну групу телеканалу «Россия» затримано в «Борисполі» за антиукраїнську пропаганду?

17573
Знімальну групу телеканалу «Россия» затримано в «Борисполі» за антиукраїнську пропаганду?

У київському міжнародному аеропорті «Бориспіль» 18 вересня була затримана знімальна група телеканалу «Росія», повідомляє Lenta.ru з посиланням на РІА «Новости».

 

Як розповів оператор Ігор Білокопитов, журналістів допитали, обшукали, а потім пояснили, що в'їзд на територію країни їм заборонений «за брехливу інформаційну пропаганду проти України».

 

Оператор Ігор Білокопитов брав участь у зйомках фільму Аркадія Мамонтова «Свій - чужий» про участь громадян України в серпневій війні 2008 року в Грузії. Нагадаємо, що цей фільм Міноборони України назвало провокацією. Спростування інформації із цього фільму було однією з умов дозволу на мовлення в Україні каналу «РТР-Планета» (міжнародна версія «Росії»).

 

Нині знімальна група Аркадія Мамонтова їхала до України для зйомок нового фільму. Самого пана Мамонтова у складі групи не було, він мав намір прилетіти до Києва пізніше.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17573
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Горячофф
5338 дн. тому
Речь же шла об участии не простых граждан, а военнослужащих ВС Украины. Если эта информация ложь, тогда пусть сюда не ездят, а то взяли моду. Ну а коль уж наших агрессивных соседей раздражает, что некоторые граждане Украины решили поддержать ту или иную сторону в этом конфликте, так это уж простите... Насильно мил не будешь! Впрочем, запретом на въезд ничего не решишь. Если ложь, так докажите.
smarty
5342 дн. тому
На х..н кацапню гнати кийками! Уже дістали! Невже своїх проблем мало у них? Нехай спершу розберуться зі своїми чекістами...
Хаачу в Мааскву
5342 дн. тому
Ваньки, а вы чего тут раздухарились? Вы сколько раз там всякие британские центры закрывали и проч. Или если сосед борзеет и всячески оскорбляет твою жену, то ты его, за нефиг делать, пустишь в дом, водку пьнствовать? Так что пусть Мамонтов снимает очередной сюжет "пра Малаароссиию" где-нибудь в Белгородской области или на Кубани и выдает их за сцены из "хаахлятскай действительности". Все равно им цена такая же как и сюжетам про тайные "тюрьмы ЦРУ" в Бородянке и "украинские расчеты для ЗРК" в Грузии. И нефиг тут прикрываться декларациями о "демократических ценностях", о которых вы не имеете ни малейшего представления.
я
5342 дн. тому
как в былые времена при КГБ, СБУ решает: что есть брехня, что - позитив, что - негатив. при этом ложь нужно было бы доказать документально и как минимум в суде... но,,, у нас демократическая страна, потому приехавший из села мухосранска пацан в погонах определяет:что и кому говорить, что кому слушать. поступила разнарядка мочить журналистов из россии - будем без разбору мочить,завтра за два дня состряпаем дело врачей и без суда и следствия расстреляем, ну и так далее....потому что украине всех милей брат грузин. и не важно что именно грузин Джугашвили - Сталин способствовал репресиям и геноциду против арода украины и украинцев. за это должны каяться не грузины, а россияне и россия. вот такая "оранжевая" логика
Коко
5342 дн. тому
Поделом мерзавцам!!! Так будет с каждым, кто против
Влад
5343 дн. тому
Да потому что у них ведь диктатура! А у нас демократия и свобода слова! И у нас можно иметь свое мнение. И любой журналист (даже российский) имеет право высказывать его. Не государство , а сборище дорвавшихся до власти недоумков. Чего от этого задержания ждем в ответ? Хотим , чтоб зеркальным ответом был запрет на въезд в Россию наших журналистов?!
russo turisto
5343 дн. тому
і чого вони сюди пруться, якщо в нас так все погано і ми давно продались американцям??? сиділи би в себе і розповідали про квітучі чеченські землі та процвітаючий осетинський край.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду