Російське посольство просить пояснити, чому Бєлокопитова не пустили в Україну

18 Вересня 2009
21782
18 Вересня 2009
16:39

Російське посольство просить пояснити, чому Бєлокопитова не пустили в Україну

21782
Російське посольство просить пояснити, чому Бєлокопитова не пустили в Україну

Посольство Російської Федерації в Україні направило офіційну ноту до Міністерства закордонних справ України та лист до Державної прикордонної служби з проханням роз'яснити причини відмови у в'їзді на територію України громадянина РФ Ігоря Бєлокопитова. Про це ТК повідомив прес-аташе посольства Олег Гришин.

 

За його словами, російський консул виїжджав до аеропорту Бориспіль, де було затримано пана Бєлокопитова, та просив про зустріч із ним. Але консулу відмовили. Також російському дипломату на місці події не надали пояснень, чому російському журналісту відмовлено у в'їзді.

 

Як повідомив пан Гришин, реакції МЗС і ДПС на свої запити посольство наразі не отримувало.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21782
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Свідомий Українець
5352 дн. тому
А потому что зверей с такими фамилиями, особенно когда они едут из России из кабинета Путина, в Украине вообще не пускают. И правильно делают!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду