В Україні стартує оператор супутникового телебачення з інвестиціями на $50 мільйонів

8 Вересня 2009
15536
8 Вересня 2009
12:58

В Україні стартує оператор супутникового телебачення з інвестиціями на $50 мільйонів

15536
В Україні стартує оператор супутникового телебачення з інвестиціями на $50 мільйонів

За два місяці в Україні розпочне роботу четвертий оператор супутникового телебачення Digital Fly Ukraine африканської платформи My TV. Інвестиції у проект складуть близько $50 мільйонів. Про це повідомляє «Коммерсантъ-Украина» з посиланням на сайт satkurier.pl.

 

За їх даними, компанія транслюватиме в Україні канали супутникової платформи My TV, що мовить у 12 країнах Африки. Для передплатників готують кілька пропозицій. Це базовий пакет з 25 каналів за ціною $9 на місяць, а також можливість перегляду  до 9  тематичних каналів за $3-6 на місяць. Повний пакет з 80 каналів коштуватиме $22. Крім того, клієнтам компанії пропонуватимуть ресивер HD PVR з жорстким диском на 500 Гб.

 

My TV - оператор супутникового телебачення, що належить компанії Strong Technologies LLC (Дубай). Сигнал передається супутником Intelsat. Аудиторію My TV складають мешканці Африки - Нігерії, Кенії, Гани, Камеруна, Ефіопії. До пакетів компанії входить понад 150 каналів, більша частина яких - канали з кодованим доступом:  BBC World, Fox Entertainment, MGM, Al Jazeera, National Geographic Adventure та інші.

 

Як повідомляє «КомерсантЪ» з посиланням на генерального директора компанії «Нові телевізійні технології» Ігоря Давиденка, компанія Digital Fly Ukraine зареєстрована в Україні та Ізраїлі.

 

Нині на ринку супутникового телебачення України представлені три гравці - «НТВ-Плюс», Viasat та «Поверхность». На думку конкурентів, успіх Digital Fly багато в чому залежатиме від пакетування каналів, зазначає «КомерсантЪ».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15536
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vv
5359 дн. тому
Либо у нас слишком много африканцев либо укранцы - негры в кубе".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду