Оксана Зинов’єва запускається з щотижневим політичним ток-шоу на ТРК «Україна»

15 Вересня 2009
21224
15 Вересня 2009
13:20

Оксана Зинов’єва запускається з щотижневим політичним ток-шоу на ТРК «Україна»

21224
Оксана Зинов’єва запускається з щотижневим політичним ток-шоу на ТРК «Україна»

24 вересня о 22.20 на ТРК«Україна» стартує нове щотижневе суспільно-політичне ток-шоу «Готовий відповідати». Ведучою та керівником проекту стане Оксана  Зинов'єва. Гостем першого випуску стане депутат Арсеній Яценюк. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Нагадаємо, раніше ТК повідомляла про запуск політичної програми на час виборчої кампанії. Канал проводив консультації з експертами з BBC та CNN щодо формату. За  словами генерального директора «України» Вальдемара Дзікого, особливістю проекту стане «акцент на діалозі між громадянином та політиком».

 

«Нам цікаво робити цю програму. Цікаво, наскільки будуть відрізнятися думки людей у різних регіонах України та проблеми, що турбують цих людей. І найцікавіше - наскільки політики будуть готові відповідати на конкретні запитання людей, а не з'ясовувати стосунки на виду у цих людей», - цитує прес-служба Оксану Зинов'єву.

 

Як відомо, пані Зинов'єва від 1 вересня 2008 року очолює ТРК «Новини», проте запуск новинного мовника медіа-групи «Україна» кілька разів відкладався (згідно з останньою інформацією, запуск «Новин» відкладено на 2010 рік). У липні 2009-го року на ринку стало відомо про те, що Оксана Зинов'єва веде переговори з телеканалом «1+1», а згодом з'явилася заява прес-служби «України», що Зинов'єва залишає медіа-групу. Проте зрештою Оксана Зинов'єва так і не очолила новинну службу «1+1» і прийняла рішення повернутися на «Україну».

 

Проект «Готовий відповідати» створений за оригінальним форматом, розробленим спільно з ВВС. Режисер-постановник - Павло Овечкін, оператор-постановник - Сергій Тарасов. Хронометраж програми - 45 хвилин, усього в ефір вийде 15 випусків.

 

Зйомки проекту проходитимуть у великих містах України: запис першої програми відбудеться в Одесі, а далі в Києві, Донецьку Дніпропетровську, Львові, Ужгороді та Харкові.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21224
Читайте також
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ххххххх
5332 дн. тому
посмотрим кто кого..... господин Дзикий вроде ж не глупый менеджер, судя по результатам, думаю что всё скоро сможет понять самостоятельно !
yy
5335 дн. тому
ток-шоу в записи нонсенс, только Дзикому и тете Зине на єти мелочи плевать. Главное - баблос. А в кадр тете Зине нельзя потому что у нее негатив прет даже сквозь єкран. Просто негативище. Такой она человек. Когда тетя Зина на работе, ее можно не встреть весь день, а настроение все равно поганое. Когда ее нет - просто праздник. Такой человек не должен біть в кадре 7
не понял
5337 дн. тому
«акцент на діалозі між громадянином та політиком»-в записе?что за огтрк?
Відгук
5337 дн. тому
Да, что ни день, так новости все хуже и невероятней! Тетя Зина с магазина будет вести политическое ток-шоу. Бред. Запудрила мозги Дзикому, развела, как лоха... Смотреть тетю Зину не стану. С ней и так давно все ясно. Рвалась в кадр на 1+1 кучу раз - и так и сяк и боком и наскоком, но не получилось. Теперь дорвалась таки в кадр на ТРК "Украине", как начальница. Сама себя назначила, Дзикого обдурила и развела. Не телек - а позорище.
та да
5337 дн. тому
зиновьева не умеет работать ни в кадре, ни вообще, команда слабая, с рейтингами все понятно и так, все делается ради денег, но самое прикольное-что все в записи-если что-и почистить можно.о каком на фиг общении с людьми тогда идет речь? бредятина
ххх
5337 дн. тому
Давайте дождёмся эфира и показателей программы. В очередной раз начинается выливание грязи и раздача советов до эфира. Группа конечно интересная собирается на проект, а конфигурация на ТРК Украина продолжает радовать.... а Овечкин уже CENSORED? кто знает ? будет ли участие политиков платным ? После начала избирательной компании, такой проект может приносить нормально наличного и безналичного бабла.... кто будет выступать в роли кассового аппарата ? (как Безлюдная и Пиховшек)
читаДтч
5338 дн. тому
Зиновьева нормально работает в кадре. Многим неофитам до её уровня - "як до неба-рачки".
stop
5338 дн. тому
А что вы хихикаете?? если Бориско может , если Розинская может, и если Даниленко может (и им подобные) - то почему зиновьева не может??? Кстати, совет 5 каналу - поменяйте редактора Пыдсумков - это же позорище выпусковому редактору пидсумков с Тетяной Даниленко. не позорьте красивую девушку!!! Почему она должна читать эти тупые тексты и эту тупую редактору и верстку?!!!!!
ох
5338 дн. тому
Хохочу. Тетя Зина таки дорвалась до кадра! Соболезнования Дзикому, как же он не рубит в кадрах! Пролет с Сердючкой его ничему не научил.... Пан Дзики, если тетю Зину чморили 15 лет на всех каналах, куда б она не потыкалась - прислушайтесь к мнению тех. кто это делал - в Зине вы звезду не откроете))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду