«Відкритий доступ» з Данилевичем стартує на «Україні» 20 травня о 22:20

11 Травня 2010
23021
11 Травня 2010
11:16

«Відкритий доступ» з Данилевичем стартує на «Україні» 20 травня о 22:20

23021
«Відкритий доступ» з Данилевичем стартує на «Україні» 20 травня о 22:20

Політичне ток-шоу «Відкритий доступ», яке вестиме Андрій Данилевич, стартує на телеканалі «Україна» 20 травня о 22:20. Про це ТК повідомили в прес-службі каналу.

 

Попередня тема першого випуску - «Україна - Росія: злиття чи поглинання?». Про це зазначено в офіційному блозі редакції програми. У прес-службі ТРК «Україна» уточнили, що тема не є остаточною та може змінитися.

 

Як писала ТК, проект - адаптація формату Бі-бі-сі Question Time. За умовами формату, питання політикам у проекті ставитимуть громадяни, а гостями студії стануть представники влади та опозиції. Програма виходитиме в ефір з різних міст України.

 

Перший ефір ток-шоу «Відкритий доступ» відбудеться в Києві, далі в цьому сезоні програма відвідає Львів, Донецьк і Одесу.

 

Учасником проекту може стати кожен, хто попередньо заповнить анкету і вкаже своє запитання з теми програми. Редакторська група запросить на ефір авторів найбільш гострих і неочікуваних запитань. Онлайн-анкета для учасників незабаром буде доступна на сайті телеканалу «Україна».

 

Нагадаємо, минулого року на ТРК «Україна» в тому самому слоті (четвер, 22:20) виходило аналогічне ток-шоу за форматом Бі-бі-сі під назвою «Готовий відповідати», яке вела Оксана Зинов'єва. Однак після виборів проект було закрито. За словами керівника програмної дирекції ТРК «Україна» Ірини  Курчакової, причиною закриття програми стали її невисокі показники.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23021
Читайте також
31.05.2010 17:00
Отар Довженко
25 256
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
JQ
5102 дн. тому
Это все же лучше Зины. Зина - ушедший позор ТРК.
непонятно
5102 дн. тому
данилевич это мальчик типа сережи швеца с плюсов, который за свое обличье в телеящике съест свои кеды . зачем "украина" опустилась до такого демпинга, раз может себе позволить купить качественных брендовых ведущих? Андруша дешовка не дороже тети Зины.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду